Aanbieding

Monique met hond

"Wat hebben we het getroffen met Frenkie! "

© Monique Westenberg / Instagram

Monique Westenberg na breuk met Hazes stapelverliefd op Frenkie

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds Bijgewerkt op

Westenberg vond het geluk en iedereen mag dat weten. Stapelverliefde plaatste ze een foto van haarzelf met hond Frenkie op Instagram: "Jij straalt. Frenkie is een bofkont!"

Westenberg krabbelt op op na een diep dal. Ze werd vaak diep gekwetst door André en verloor ook nog haar hond Dunya. Maar de blondine straalt weer als nooit te voren.

Dat valt ook fans op. Lees mee met de reacties op haar Ista-foto’s:  Zo schrijft naamgenote Monique Smit: "He lieve Mo, wat zie jij er mega goed uit!!" Anderen poste reacties als : "Wat zie je er stralend uit"

"Wauw knappe vrouw" en "Vrouw, wat ben je knap!"

Op zoveel geluk durfde Westenberg en haar zoontje André inmiddels bijna niet meer te hopen, blijkt uit de ontroerende woorden bij haar foto: "Deze grote vriend is zo’n groot kado in ons leven. Na het overlijden van Dunya dacht ik dat er geen hond zou kunnen zijn die mij (en André) net zo gelukkig zou kunnen maken. Maar wat hebben we het getroffen met Frenkie! En het voelt extra fijn dat we hem een nieuwe kans in zijn leven hebben gegeven. Een hond adopteren geeft zo veel dankbaarheid!"

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen