Aanbieding

Geert Wilders kon na het zware verlies wel een opkikkertje gebruiken

Geert Wilders kon na het zware verlies wel een opkikkertje gebruiken

© Geert Wilders / Facebook

Geert Wilders verwelkomt nieuw familielid na groot verlies

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Geert Wilders moest pas geleden afscheid nemen van een dierbaar familielid. Een pijnlijk moment waar hij openlijk over sprak op social media. Vandaag is er een lichtpuntje wat hij ook graag wil delen! 

Snoetje

Het kan verkeren. Zo schreven we onlangs nog over het feit dat Geert Wilders redelijk openhartig was over zijn verlies. De politicus moest zijn kat Snoetje laten inslapen, tot groot verdriet. Snoetje was jarenlang onderdeel van het gezin, maar moest vanwege nierfalen afscheid nemen van het leven. De andere kat, Pluisje bleef hierdoor alleen achter.  

Nieuw huisdier

Inmiddels is Pluisje niet meer alleen. Geert Wilders deelde vandaag een bericht over de gezinsuitbreiding. De politicus heeft weer een nieuwe kat. Op zijn account Wilderspoezen deelt hij een foto van zijn nieuwe kat, Noortje, zo valt te lezen bij Shownieuws. Noortje is 3 jaar oud en volgens Wilders "een enorme schat."

Zijn volgers zijn in ieder geval al razend enthousiast. Iemand schrijft "Ach, wat een scheetje!" Nog iemand anders schrijft "Hallo knappe Noortje!"

Wat vind jij van Wilders nieuwe familielid?

 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen