Aanbieding

husky op de bank naast kat

De Husky is het niet eens met de situatie

© huskyGOAT / Rumble

Kat krijgt aandacht: de reactie van de jaloerse Husky is hilarisch! (video)

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds

Katten en honden schamen zich niet om te laten zien wanneer ze ergens niet blij mee zijn. Maar Goat de Husky tilt dit naar een heel andere niveau.

Goat zat gewoon te relaxen op de bank met zijn hondenvader en zijn kattenbroertje en zusje.

Alles ging goed totdat de kat wat speciale aandacht kreeg.

Groen van jaloezie

Papa aait de kat onder de kin, achter het oor - op alle juiste plaatsen. De Husky kijkt aandachtig toe terwijl de zijn verzorger doorgaat.

Alles over het ras: de Husky

Plotseling kan de schattige Husky er niet meer tegen. Hij begint te grommen, gooit zijn kop achterover en laat lange, treurige kreten horen. Ja, Goat begint een woedeaanval omdat zijn kattenbroertje meer aandacht krijgt dan hij. Na een tijdje staat hij zelfs op, alsof hij zijn katachtige rivaal wil intimideren. En het werkt! De kat gaat er snel vandoor. 

Mijn beurt!

Goat maakt gretig van de situatie gebruik en neemt de voorverwarmde plaats in. De onschuld zelve legt de hond een poot op papa's schoot en vraagt om zijn eigen knuffels.

Als je thuis kinderen hebt (met twee benen of vier poten), dan weet je maar al te goed dat jaloezie soms voorkomt - maar,  als je net als deze ouders, genoeg liefde hebt voor iedereen, dan zul je niet te maken krijgen met al te veel driftbuien!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen