Aanbieding

Dierenambulance in Herpen vernield: "Een aanslag op de dierenambulance"

Dierenambulance in Herpen vernield: "Een aanslag op de dierenambulance" dog-cat-sad

Dierenambulance Brabant Noord-Oost zoekt getuigen van de vernieling van een dierenambulance in Herpen, gemeente Oss. 

Door Sander Nelisse

Online sinds 13-10-2021 14:37

Met opzet

"Een aanslag op de dierenambulance", staat er in grote letters boven het facebookbericht van dierenambulance Brabant Noord-Oost op dinsdagavond 12 oktober.

In de nacht van maandag 11 oktober op dinsdag 12 oktober is er geprobeerd om met opzet een van de dierenambulances te vernielen. De ambulance stond op het terrein van een van de vrijwilligers in Herpen, gemeente Oss. Autoglaz Oss & 's Hertogenbosch heeft vastgesteld dat men heeft geprobeerd met een scherp voorwerp de beveiligde achterruit er uit te snijden. 

Achterruit compleet vernield

Het raam eruit snijden is niet gelukt, maar wel is de gehele achterruit compleet vernield en zal moeten worden vervangen. De dierenambulance Brabant Noord-Oost heeft aangifte gedaan bij de politie Oss en de camerabeelden uit de omgeving worden momenteel opgevraagd, zo valt te lezen op hun facebookpagina. 
De schade kost de stichting honden vol geld, maar gelukkig denkt Autoglaz Oss met ze mee. Dat neemt niet weg dat ze alle hulp goed kunnen gebruiken. Ze zoeken getuigen, dus mocht je iets gezien of gehoord hebben kun je dit doorgeven.

Wil je doneren? Dat kan via deze link van de dierenambulance Brabant Noord-Oost