Aanbieding

Labrador heeft er geen zin meer in en sleurt weervrouw mee op live-tv (video)

carol kirkwood aait gele labrador geleidehond Flash dog-happy

De hond was er klaar mee en ging aan de wandel

© Guide Dogs / YouTube

Hier bij Wamiz, zijn we ervan overtuigd dat honden absoluut alles beter maken. En deze video is daar het bewijs van. Als je het nodig hebt om even flink te lachen, kijk dan verder.

Door Nelleke Pieters

Online sinds 24-09-2021 18:19, Bijgewerkt op 01-01-2022 19:12

De Chelsea Flower Show is net een paar dagen geleden begonnen. En dit jaar, hebben ze een heel speciaal onderdeel: een speciale 'verjaardagstuin' voor het 90-jarige bestaan van de geleidehondenvereniging!

De perfecte blindengeleidehond

Verslaggeefster van het evenement was BBC's Carol Kirkwood. Terwijl ze met haar collega's in de studio sprak, vertelde Carol iets over de geschiedenis van de geleidehond, waaronder het feit dat de eerste blindengeleidehonden Duitse herders waren.

Carol stelde ook de geleidehond in opleiding voor die samen met haar voor de camera verscheen. Flash, een jonge gele Labrador, leert nog steeds de kneepjes van het vak als het gaat om de perfecte blindengeleidehond - maar over het algemeen is ze een zeer goed opgevoede pup.

Flash de gekke Lab

Dat wil zeggen, totdat ze besluit dat ze niet langer voor de camera wil staan. Na te zijn voorgesteld, besloot Flash terug te keren naar haar trainer, en liep gewoon weg, Carol Kirkwood achter zich aan slepend. De scène zorgde voor een hilarisch moment - Carol landde plat op haar buik op live-tv!  Maar maak je geen zorgen, er zijn geen mensen gewond geraakt bij het maken van deze video.

Laat een reactie achter

0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen