Aanbieding

Man doet dierenambulance cadeau aan stichting Dierenlot: ‘ter herinnering aan Els’

Dierenambulance dog-cat-happy

Op de ambulance staan de woorden: ‘ter herinnering aan Els’

© Stichting Dierenlot / Facebook

Stichting dierenlot kreeg een wel heel bijzonder geschenk deze herfst. Een cadeau ter herinnering aan een overleden partner.

Door Nelleke Pieters

Online sinds 14-09-2021 11:57, Bijgewerkt op 24-11-2021 16:58

Stichting Dierenlot post op maandag 13 september een ontroerend bericht op Facebook. In de social-media-post is te lezen dat ze een cadeau hebben ontvangen van een gulle gever. “Een heel bijzonder moment! ❤❤”, prijkt er bovenaan het bericht. 

"We zijn er stil van"

Alle kleine beetjes helpen en stichting dierenlot is daarom dankbaar met elke gift die ze krijgen om altijd voor elk dier klaar te kunnen staan. Dat ze van een particuliere gever zo’n grote bijdrage kregen, sloeg ze achterover van verbazing: “Wij zijn er in ieder geval eventjes stil van!”, laten ze op Facebook weten. Een oudere man had zowaar een hele nieuwe dierenambulance gedoneerd aan de non-profit organisatie. “Wat geweldig dat mensen dit doen voor de dieren in nood toch!”

Een ontroerend gebaar

Het is niet zomaar een dierenambulance. Het is een aandenken aan de overleden partner van de gulle gever. Op het busje valt in kleine letters te lezen: ‘ter herinnering aan Els’. Een ontroerend gebaar.

Stichting dierenlot laat weten dat ze met de nieuwe wagen Dierenambulance Vianen van nieuw vervoer hebben kunnen voorzien. Op de foto’s van de organisatie is te zien hoe een medewerker van de dierenambulance een demonstratie geeft aan de goedhartige man. “Natuurlijk zijn we samen met Vianen op bezoek geweest bij de gulle gever om de ambulance te laten zien”. 

Hopelijk kunnen er weer veel dieren gered worden dankzij dit prachtige cadeau, in nagedachtenis aan Els.