Aanbieding

Serval en huiskat

Kat valt Serval aan: de reactie van de Serval verbaast iedereen! (video)

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds

Katten kunnen het niet altijd even goed met elkaar vinden en laten graag zien we de baas is in huis. Zo ook deze huiskat die een Serval een lesje wilt leren.

De video toont een ruzie tussen twee katten. Een van hen is een serval - een grote kat die, hoewel hij voornamelijk in het wild leeft, soms in huizen wordt gehouden.

Huiskat vs Serval

In de video zien we hoe de huiskat, die minstens half zo groot is als de serval, wil laten zien wie de baas is in huis. Hij is een beetje bang, want zijn oren liggen plat, maar zo'n stemming bij een kat slaat gemakkelijk om in agressie. Een paar seconden later, begint de kat te snuiven en probeert de serval aan te vallen.

De grote kat toont op een uiterst modeste manier aan de witte kat dat zijn aanspraak op macht in dit huis, volledig ongegrond is. Ze legt haar poot rustig op zijn borst en lijkt te zeggen: "Rustig maar, maatje. Kalmeer." Even later stopt de witte kat zenuwachtig met zijn staart te zwaaien.

Grote internet hit

Kattenvideo's behoren tot de populairste en snelst verspreide video's op het internet. Maar hier werd een echt record gevestigd. Binnen een paar dagen na de publicatie kreeg de serval die haar maatje disciplineert maar liefst 3,3 miljoen views en 60 duizend likes. Internetgebruikers houden ervan om te zien hoe kalm en deftig deze grote en uiterst mooie kat zich gedraagt. Een voorbeeld voor mens en dier!             

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen