Aanbieding

Tom und Cocoa auf der Strandpromenade

Een ontroerend gezicht

© Carrie Copenhaver / Facebook

Echtpaar bouwt bed op wieltjes zodat hond nog één keer het strand kan zien

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds Bijgewerkt op

De scène op de strandboulevard bij zonsondergang breekt je hart, want het is meteen duidelijk: dit is haar laatste keer.

Het is een ongebruikelijk tafereel wat wandelaar Carrie Copenhaver vastlegt op de boulevard van Virginia Beach. Een man, een vrouw en een hond in een hondenbed op wieltjes. De drie zijn hier om van de zonsondergang te genieten voor de laatste keer. Ze deelt de foto op Facebook - en binnen de kortste keren gaat de foto viraal! Heel Amerika leeft mee met de familie en hond Cocoa.

Nog een laatste keer naar de zee

De verzorgers van de bejaarde hond hadden het bed op wieltjes speciaal voor Cocoa gebouwd. Tom Antonio en zijn vrouw Lauren uit de Amerikaanse staat Georgia wilden de laatste dagen van hun 16 jaar oude Chesapeake Bay Retriever zo aangenaam mogelijk maken.

Cocoa had altijd enorm genoten van hun zomervakanties samen in Virginia Beach. Daarom wilden ze de hond er nog een laatste keer naar de bestemming brengen waar ze samen zoveel mooie herinneringen hadden gemaakt. Maar omdat de Retriever niet meer kon lopen, kwam het echtpaar op het idee een mobiel hondenbed te bouwen om toch samen de reis te maken. 

Kort na hun reis samen is Cocoa vredig in haar slaap over de regenboogbrug gegaan.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen