Aanbieding

Een baby en een yorkie puppy

Deze Yorkshire puppy en baby zijn echt super schattig: de video tovert een glimlach op ieders gezicht

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds

Kleine kinderen en puppy's zijn een onweerstaanbare combinatie. Deze video heeft al bijna 20 miljoen mensen een lach op het gezicht getoverd.

Kinderen en honden kunnen een geweldige band vormen. In deze video ontmoeten twee babies elkaar, voor beiden een nieuwe situatie: spannend maar vreugdevol.. wellicht het begin van een mooie vriendschap. 

De kleine Yorkie is zeer geïnteresseerd in de baby. Het hondje springt en klimt op de kleine jongen, huppelt in het rond, en de baby vindt de aandacht geweldig. De hele video is gefilmd door de moeder van de kleintjes.

Zoals je ziet, heeft de pup zijn missie van gemaakt om het kind op zijn rug te krijgen - na verschillende pogingen lukt het eindelijk, maar het was niet gemakkelijk. De Yorkie moest al zijn charmes en likkunsten in de strijd gooien.

Sociale media hit 

Zo nu en dan is er een video die de hele wereld rond gaat - deze video is gezien door meer dan 17 miljoen mensen, dat zijn bijna net zo veel mensen als de gehele Nederlandse bevolking. Dat is niet gek, het is moeilijk om een schattig filmpje als deze aan je voorbij te laten gaan!

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen