Aanbieding

Duitse dog en kind
© David Aelbrecht / Facebook

Voorbijganger doet verschrikkelijke uitspraak over hond en kleinkind

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds Bijgewerkt op

Er zijn mensen die bang zijn voor honden of een voorkeur hebben voor een ander huisdier. Maar een wildvreemde die jouw hond en kleinkind kwaad wenst, had David uit Melbert niet aan zien komen.

In de lokale groep deelt de geschrokken David zijn ervaring van afgelopen maandag 9 augustus op Facebook. Hij was aan het wandelen met zijn vrouw, kleinkind en Duitse dog bij hen in de buurt toen een voorbijganger op de fiets voor hun neus stopte en een bijzonder ‘gesprek’ opende.

Onverwachte aanval

De Duitse dog is een van de grootste formaat honden en kan daardoor mensen afschrikken. Hondenliefhebbers weten uiteraard dat deze grote honden een enorm groot hart hebben en geen vlieg kwaad doen maar deze oudere man was duidelijk geen kenner. “"is dat nog een hond", vroeg hij. David, die wel gewend is aan opmerkingen over zijn grote hond maakte een grapje en zei: " nee dat is ons kalf". Daarop kwam de man met een opmerking die de familie door merg en been ging: " Dit is onverantwoord en ik hoop dat uw hond uw kleinkind in het gezicht bijt zodat hij voor zijn leven lang verminkt is"

Aan de grond genageld

In de reacties op de post van David weten mensen wel wat ze in zo’n situatie hadden gedaan. Maar het is toch anders wanneer het jezelf overkomt. David laat weten dat hij aan de grond genageld stond en niet adekwaat heeft kunnen reageren. Vandaar dat hij nu alsnog zijn verhaal doet. Hij eindigt zijn bericht met: “Ik vertrouw onze hond voor 300% en zo'n uitspraak ....dit is krapuleus en afstotelijk, schaam u !!!” 

Hopelijk bereikt zijn bericht de betreffende persoon en kan deze zijn uitspraak overdenken en zich verdiepen in het ras van deze lieve grote hond. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen