Aanbieding

hond en röntgenfoto met airpods

"Voordat ik me realiseerde dat ze op de grond waren gevallen had hij het hele doosje inclusief Airpods opgegeten".

© Links: MARIO MONTERO ARROYO / Shutterstock I Rechts: Vets Now / Facebook

Ongelooflijke vondst in maag Golden Retriever: "Het gebeurde allemaal in een paar seconde"

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Honden eten echt alles, eetbaar of niet. En hoewel kauwen op een paar pantoffels weinig kwaad kan voor de gezondheid kan het soms anders lopen. Zo bewijst de Golden Retriever Jimmy. 

We kunnen ze niet 24/7 in de gaten houden

Iedereen die een hond heeft of heeft gehad kent het fenomeen. Honden eten graag van alles op, eetbaar of niet, en kauwen graag. Wie kent niet een pup die hele hoeken uit de tafel kauwt of de bank sloopt?

Je kunt je hond natuurlijk niet 24/7 in de gaten houden, en hoewel het vervelend is als je hond je pantoffels, tafel of bank sloopt, kan het voor de gezondheid van de hond weinig kwaad. 

Dat er dingen zijn die je beter niet op kunt eten bewijst de Golden Retriever Jimmy. 

Ik was foto's aan het maken van Jimmy

De Golden pup Jimmy van eigenaresse Rachel Hick kan hierover meepraten. Hij at per ongeluk de Apple Airpods van Rachel op die aan het opladen waren. Toen Rachel dit door had haastte ze zich onmiddelijk naar Vets Now in Hull. Een plek waar dierenartsen ingewikkelde operaties uitvoeren. 

Het gebeurde allemaal in een paar seconde. Rachel vertelt tegen de Hull Daily Mail:" Het was Paaszondag en Jimmy heeft zijn eigen Instagram account dus ik was foto's aan het maken terwijl hij zijn eerste hondenpaasei kreeg. Hij sprong op en rende rond, hij werd helemaal wild. 

Terwijl hij sprong sloeg hij mijn Airpods uit mijn zak en vielen ze op de grond, en voordat ik me realiseerde dat ze op de grond waren gevallen had hij het hele doosje inclusief Airpods opgegeten. Hij keek me meteen alsof hij wilde zeggen, dat was niet mijn traktatie, toch?

Risico op verstopping

Eenmaal aangekomen bij Vets Now werd er een röntgenfoto gemaakt van Jimmy waarop de Airpods te zien waren in het spijsverteringskanaal. Steven, de dienstdoende arts die avond zei tegen de Hull Daily Mail:" Er was een risico dat de Airpods een verstopping zou veroorzaken, en omdat het om een oplaaddoosje ging was Steven ook bezorgd over het lekken van batterijzuur." Na overleg met Rachel zijn ze overgaan tot operatie. 

Tot Stevens verbazing was er geen kras of tandafdruk te zien en zelfs het oplaadlampje brandde nog. 

Jimmy is inmiddels thuis en herstelt met een kap om zijn hoofd om te voorkomen dat hij aan zijn hechtingen likt. Rachel heeft de Airpods goed schoongemaakt en blij dat dat Jimmy gezond is en haar oordopjes nog steeds werken!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen