Aanbieding

Hond in dakgoot
zie afbeeldingsinformatie

Er vonden onderhandelingen plaats om de hond weer beneden te krijgen

© Brandweer Westhoek / Facebook

Brandweer rukt uit voor bijzondere viervoeter in dakgoot

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds Bijgewerkt op

Je wilt deze advertentie delen:

Meestal rukt de brandweer uit voor katten in de dakgoot. Deze keer is het een viervoeter van een ander formaat die besloten had wat nieuws uit te proberen!

Je zou misschien denken dat deze hond zichzelf probeerde te redden van overstromingen. Maar in het Belgische Koksijde was geen waternood. Deze brutale hond had gewoon zin in eens wat anders en besloot uit het raam te klimmen en de dakgoot te ontdekken. 

Onderhandelingen om naar beneden te komen

Op zondag 25 juli besloot een zwarte hond in Koksijde uit het raam te klimmen. De verzorgers kregen hun eigenwijze viervoeter niet naar beneden en besloten ze de brandweer te bellen. Brandweer Westhoek was er zoals gewoonlijk als de kippen bij en stuurde een echte honden-onderhandelaar-expert ter plaatsen. Het lokale team laat via Facebook weten: “Na enige onderhandelingen, kon de viervoeter met behulp van de ladderwagen op de begane grond geplaatst worden.”

De hond die op de foto niet bang lijkt te zijn maar geniet van zijn nieuwe uitkijkpost is zonder tegenstribbelen weer veilig met alle vier de pootjes op de grond terecht gekomen. 

 

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen