Aanbieding

Deze Beagle valt 25 kilo af en herken je niet meer terug

Enorme Beagle
dog-wow

De Beagle woog maar liefst 40 kilo toen hij bij zijn nieuwe familie kwam

© clickorlando

Beagle-reutje Wolfgang weegt meer dan het dubbele van wat een normale Beagle weegt en het was duidelijk dat er iets moest veranderen.

Door Sander Nelisse

Online sinds , Bijgewerkt op

Dit is een verhaal dat gehoord mag worden! Toen deze Beagle door zijn nieuwe familie uit het asiel werd geadopteerd, woog Wolfgang maar liefst 40 kilo. 

Dat is beduidend zwaarder dan gezond is voor honden van dit ras. Echter, met veel inspanning, wilskracht en onvermoeibare steun van zijn familie is de Beagle erin geslaagd met een verbazingwekkende transformatie als resultaat. 

Hij heeft last van zijn gewicht

Niemand weet precies hoe reutje Wolfgang zo dik kon worden, maar zeker was dat er snel iets moest veranderen. 

Hoewel de ronde viervoeter stralende ogen had en genoeg levensvreugde kon je zien hoeveel last hij had van zijn overgewicht. 

De weg naar succes

Om hun pas geadopteerde hond een beter en vooral langer leven te kunnen geven hebben de verzorgers van Wolfang kosten noch moeite gespaard en hebben ze een strikt dieet opgezet. 

De Beagle moet tegenwoordig op zijn voeding letten en aan hondensport doen. Hij zwemt en rent veel! En hij krijgt natuurlijk genoeg knuffels voor emotionele support. 

Hard werken wordt beloond

De verzorgers delen de successen van Wolfgang op Instagram en volgers zijn laaiend enthousiast. Het duurde maar liefst 2 jaar voordat Wolfgang zijn normale gewicht van 15kg had bereikt. 

Het harde werken was het dubbel en dwars waard, want hij geniet nu nog meer van het leven en kan heerlijk spelen met andere honden. 

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen