Aanbieding

101 Dalmatiërs gevoel: Je gelooft niet hoeveel pups dit teefje heeft gekregen!

Dalmatier ligt bij nest puppies dog-happy

We wanen ons bijna in 101 Dalmatiërs!

© Fredericksburg Veterinary Center Neal Eckert / Facebook

Het is op 24 juni, in Fredericksburg, dat Dalmatier Luna is bevallen van een enorm nestje puppies. Zelfs de dierenarts was sprakeloos.

Door Nelleke Pieters

Online sinds , Bijgewerkt op

Luna is een Dalmatische teef die een fijn leventje leidt bij haar familie in Fredericksburg, USA. Luna begon aan een rustige bevalling thuis. Niemand had voorzien dat het zo af zou lopen. 

Keizersnede 

De bevalling verliep soepel tot het 6e puppy vast bleef zitten. Luna moest met spoed naar de dierenarts om hulp te krijgen bij het bevallen van de andere pups, waarvan het aantal nog onbekend was. Eenmaal ter plaatse wordt Luna snel onder handen genomen en ondergaat ze een röntgenfoto. Daarna wordt een keizersnede uitgevoerd.

Een ongelofelijke hoeveelheid

De puppy's kwamen er één voor één uit, terwijl het hele team van de dierenartsenpraktijk verbaasd toekeek en niet eens telde: "Ik was zo gefocust op het voorbereiden van de operatie dat ik niet eens heb gekeken hoeveel puppy's er in zaten. Toen we gingen opereren, haalde ik puppy na puppy eruit en uiteindelijk moesten we al onze receptionisten en medewerkers bellen om alle hens aan dek te krijgen om de puppy's te reanimeren en te helpen opruimen," vertelde Brittni Turner, de dierenarts, aan KSAT.

In het totaal werden er maarliefst 16 puppies geboren! De moeder en haar 16 pups maken het goed. Een klein wonder. We wanen ons bijna in 101 Dalmatiërs!

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen