Aanbieding

Peuter slaapt met Boxer in kamer: als hij plotseling opstaat gebeurt er iets heel bijzonders

Kleine jongen met slapende hond dog-happy

De peuter klimt midden in de nacht uit bed met een bijzondere reden

© Screenshot / Youtube

Finn is bijna 2 jaar oud en weet nu al precies wat hij wil doen in zijn leven: zoveel mogelijk knuffelen met zijn hond Brutus!

Door Nelleke Pieters

Online sinds 06-10-2021 12:23

De grote, vier jaar oude viervoeter is er altijd geweest voor Finn - hij kent hem al sinds de eerste dag van zijn leven. Het duo is onafscheidelijk.

Finn houdt zoveel van boxer Brutus dat hij geen 8 uur zonder kan. En onderstaande camerabeelden zijn hiervan het perfecte bewijs.

In deze waanzinnig schattige video is te zien hoe de kleine Finn midden in de nacht uit bed klimt om bij Brutus te gaan liggen. Brutus is zeer geduldig met de kleine jongen. Hij geeft geen kik wanneer Finn al zijn gewicht op hem zet. Hij wacht rustig af totdat de peuter lekker tegen hem aan komt liggen om vervolgens samen verder te slapen.
 

Waarschuwing ⛔ Hoe schattig deze video ook is, wij raden sterk af om baby's en peuters zonder toezicht alleen te laten met honden (ongeacht hun grootte of ras). Zelfs vriendelijke en zachtaardige honden kunnen negatief reageren als kinderen tijdens het spelen te ruw worden of de waarschuwingssignalen van het dier niet kunnen interpreteren.