Aanbieding

Peuter slaapt met Boxer in kamer: als hij plotseling opstaat gebeurt er iets heel bijzonders

Kleine jongen met slapende hond dog-happy

De peuter klimt midden in de nacht uit bed met een bijzondere reden

© Screenshot / Youtube

Als de ouders van de 2-jarige Finn de camerabeelden bekijken van hun peuter om te zien of deze zoet ligt te slapen, slaan ze achterover van verbazing.  

Door Nelleke Pieters

Online sinds , Bijgewerkt op

De grote, vier jaar oude viervoeter is er altijd geweest voor Finn - hij kent hem al sinds de eerste dag van zijn leven. Het duo is onafscheidelijk.

Finn houdt zoveel van boxer Brutus dat hij geen 8 uur zonder kan. En onderstaande camerabeelden zijn hiervan het perfecte bewijs.

In deze waanzinnig schattige video is te zien hoe de kleine Finn midden in de nacht uit bed klimt om bij Brutus te gaan liggen. Brutus is zeer geduldig met de kleine jongen. Hij geeft geen kik wanneer Finn al zijn gewicht op hem zet. Hij wacht rustig af totdat de peuter lekker tegen hem aan komt liggen om vervolgens samen verder te slapen.
 

Waarschuwing ⛔ Hoe schattig deze video ook is, wij raden sterk af om baby's en peuters zonder toezicht alleen te laten met honden (ongeacht hun grootte of ras). Zelfs vriendelijke en zachtaardige honden kunnen negatief reageren als kinderen tijdens het spelen te ruw worden of de waarschuwingssignalen van het dier niet kunnen interpreteren.

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen