Aanbieding

Familie in shock: gecremeerde kat komt dagen later thuis aanlopen

Jongetje met vermiste kat Frankie in zijn armen cat-wow

Niemand had verwacht Frankie ooit nog in levende lijve te zien

© BBC North West Facebook

Het zou je maar gebeuren, je cremeert je kat en een paar dagen later staat deze weer op de stoep. Hoe is het mogelijk? 

Door Nelleke Pieters

Online sinds , Bijgewerkt op

Waar is Frankie?

Frankie, de 16-jarige cyperse kat van de familie Fitzsimons uit Warrington Engeland, werd op 19 mei als vermist opgegeven. Hij was al een aantal dagen niet meer thuisgekomen. Een zoekactie leverde niets op en de familie begon de hoop op te geven. Frankie kwam normaalgesproken altijd thuis. 

Ongeluk op de snelweg

Een aantal dagen na de vermissing zag Rachel Fitzsimons het nieuws dat er een kat was doodgereden op de plaatselijke snelweg. Het was een cyperse kat met precies hetzelfde vachtpatroon als haar lieve pluizenbol. Ze wist het zeker: dit was Frankie. Ook de medewerkers van de Highway England, bevestigde dat het om dezelfde kat ging. 

Een mooi afscheid

Frankie was een deel van de familie en verdiende een waardig afscheid zoals elk familielid. De Fitzsimons organiseerde een crematie en brachten het as van hun geliefde kater mee naar huis in een mooi houten doosje met in het goud gegraveerd ‘Frankie’. 

Het onmogelijke wordt mogelijk

Nog niet helemaal bijgekomen van de crematie stond de familie een nieuwe shock te wachten. Een aantal dagen later stond Frankie op de stoep! Wat uitgehongerd en gehavend maar verder in goede gezondheid. De familie was achterovergeslagen van verbazing: Frankie leeft! 

Wie is de gecremeerde kater? 

Er is nu nog één vraag waar iedereen mee zit: van wie is het as in het houten doosje? Welke vermiste kat heeft de familie gecremeerd? Het wonderlijke nieuws gaat al snel heel Engeland door. Het zal dus niet lang duren voordat de kattenouders van de verongelukte kat zich zullen melden. We wensen hen veel sterkte met het verlies van hun lieve cyperse kat. 

Hopelijk mag de familie Fitzsimons nog lang van hun Frankie genieten. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen