Aanbieding

Röntgenfoto kat maakt dierenarts sprakeloos

Röntgenfoto kat maakt dierenarts sprakeloos cat-sad

De verzorger van de kat vond dat deze zich vreemd gedroeg. De kat was traag en ademde snel. Toen de dierenarts een röntgenfoto maakte stond iedereen versteld.

Door Nelleke Pieters

Online sinds , Bijgewerkt op

 Vreemd gedrag

Begin mei viel het de Deventerse kattenverzorger op dat zijn/haar kat anders reageerde dan normaal. Het beestje leek verward, was erg traag en ademde behoorlijk snel. De katten-ouder besloot een bezoekje aan de dierenarts te brengen om te kijken wat er met de pluizenbol aan de hand was. 

Gruwelijke oorzaak 

De dierenarts kon niet direct vaststellen wat er aan de hand was en besloot een röntgenfoto te maken. Toen deze onder de loep genomen werd was de dierenarts geshockeerd. De kat bleek 3 kogels in zijn lichaam te hebben. Een bij de kop, één kogel bij de linker voorpoot en zelfs één kogel in de buurt van het hart.

 

Beschoten Kat! Omstreeks 10 mei 2021 is er een kat beschoten in de Zwolsewijk te Deventer. De kat reageerde anders dan...

Posted by Politie Deventer on Thursday, June 3, 2021

Politie zoekt getuigen

Er is tot nu toe geen dader van deze verschrikkelijke dierenmishandeling aangehouden. De kat is vaak buiten en het moeilijk vast te stellen waar het incident precies gebeurd is. De politie gaat ervan uit dat de misdaad op 10 mei in de Zwolsewijk te Deventer plaats vond en roept getuigen zich op te melden. 

Hoe gaat het nu met de kat?

Door de alertheid van de verzorger was dierenarts er gelukkig snel bij. De politie Deventer meldt op Facebook dat de kat zich naar omstandigheden goed maakt. 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen