Aanbieding

Hond krijgt knipbeurt en je weet niet wat je ziet!

hond met vieze vacht dog-wow

Het lichaam van de hond was bedekt met een dikke vieze vacht vol klitten.

© Facebook @SPADFunchal

Op Madeira is een ongewoon harig dier gevonden. Toen hij geschoren werd, stond iedereen versteld van wat een schoonheid er onder deze dot vacht verborgen zat! 

Door Nelleke Pieters

Online sinds , Bijgewerkt op

De vrijwilligers van de dierenbeschermingsvereniging Sociedade Protectora dos Animais Domésticos van Madeira hebben in hun leven al heel wat meegemaakt, en toch zijn er nog situaties waarbij ze zich verbaasd in de ogen wrijven.

Half april vonden dierenactivisten een achtergelaten hond die rondzwierf in de straten van Funchal, de hoofdstad van Madeira.

Verborgen schoonheid

De hond was erg verwaarloosd, deze had duidelijk een lange tijd op straat geleeft. Zijn hele lichaam was bedekt met een dikke vieze vacht vol klitten. Het was moeilijk te zeggen of het uberhaubt wel een hond was.
 
Toen het dier werd geschoren, sloegen de medewerkers van verbazing achterover. Onder de dikke vacht zat een prachtige Spaanse waterhond verstopt.

Het is niet bekend wat er precies in Tommy's leven is gebeurd. Waarschijnlijk zullen de vragen van dierenbeschermers onbeantwoord blijven.

Iedereen hoopt in ieder geval dat de hond snel een liefdevol huis zal vinden, waar mensen goed voor zijn vacht zullen zorgen en hem de liefde zullen geven die deze getraumatiseerde hond verdient! 

 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen