Aanbieding

Vrouw leest en aait hond

De vrouw gaat helemaal op in het boek, dat wordt haar ondergang

© Knallerfrauen - YouTube

De vrouw leest naast de hond: na een paar seconden ligt iedereen dubbel van het lachen

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Ze leest geconcentreerd een boek terwijl ze haar hond aait. Als hij even weg is, begint iedereen luid te lachen. Want nu worden de dingen echt raar.

Samen met de hond in het park even een pauze nemen en ontspannen, dat doet bijna elke honden(h)ouder weleens. Maar dat kan ook flink misgaan – tot groot vermaak van de toeschouwers.

In dit geval zit de vrouw van de harige, pluizige viervoeter naast hem op een muurtje. Terwijl ze haar hond aait, leest ze geconcentreerd in een blijkbaar zeer spannend boek. En dat wordt haar enkele seconden later hilarisch fataal!

Vrouw leest en aait hond

Want de vrouw merkt helemaal niet dat haar harige metgezel plotseling wegloopt en niet meer naast haar zit - ze is zo verdiept in haar boek. En nu wordt het pas echt grappig! Voor degene die de Duitse sketchcomedyserie "Knallerfrau“ Martina Hill kennen dan weet je nu wel dat er iets geks gaat gebeuren.

Op dat moment verschijnt er een ijs etende en zeer harige man in zijn onderhemd en gaat naast de vrouw met de zonnebril zitten.

Let op! Harige man

Wat doet ze? Ze aait de verbijsterde man zonder te kijken liefdevol over de zachte "vacht" in zijn nek - zoals bij haar hondje. Zonder te beseffen dat deze lichaamsbeharing een beetje anders is dan voorheen.

Maar dat is nog niet alles: de vrouw kijkt zelfs even op en doet alsof ze in eerste instantie niet echt begrijpt wat hier eigenlijk aan de hand is. In plaats daarvan prijst ze de duidelijk verwarde man, dat hij een goede hond is!

Ontvang het laatste nieuws en tips van Wamiz!
Abonneer je op de nieuwsbrief

Hoe leg je DAT nu uit?

Pas dan begint het eindelijk te dagen in haar grijze cellen. En uiterlijk bij de manier waarop het personage van Martina Hill de lastige situatie wil redden, ligt werkelijk elke toeschouwer op de grond van het lachen.

De moraal van het verhaal? Bij de volgende wandeling in het park eerst goed kijken voordat je begint te knuffelen.

Ook interessant:

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen