Aanbieding

hond met vrouw
© Instagram - saskianoort

Schrijfster Saskia Noort in schock nadat ze haar lieve hond Lola op het strand verloor

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Je hond kwijtraken is altijd bijzonder stressvol en juist dit overkwam Saskia Noort gister. Haar wereld stortte in, waar is Lola gebleven?

Een ontspannen stranddag die plotseling omslaat

De Nederlandse schrijfster Saskia Noort heeft gisteren een hartverscheurende ervaring gehad tijdens een ontspannen stranddag. Haar geliefde Spaanse hondje, Lola, raakte vermist tijdens een dagje op het strand. 

Saskia Noort, bekend van vele bestsellers, waaronder 'De eetclub' en 'De verbouwing', is niet alleen een talentvolle auteur, maar ook een fervent dierenliefhebber. Enkele jaren geleden adopteerde ze Lola, een schattig Spaans hondje, via een stichting die zich inzet voor de redding en adoptie van straathonden uit Spanje.

Het onfortuinlijke incident gebeurde tijdens een uitstapje naar het strand. Terwijl Saskia genoot van een ontspannen dag aan het strand, verdween Lola plotseling uit het zicht. Bezorgd en met een bonzend hart zocht Saskia koortsachtig naar haar trouwe metgezel, maar tevergeefs. Het verlies van Lola had een diepe impact op Saskia, aangezien de twee een hechte band hadden opgebouwd sinds de adoptie.

De verlossing

Na uren van spanning en verdriet, kwam het verlossende nieuws. Een attente strandganger had Lola gevonden. Op een instagram-post die Saskia later nog deelde is te zien dat Lola ook ontdaan was door de hele situatie, maar dat ze nu weer warm en gelukkig bij elkaar zijn.

Ontvang het laatste nieuws en tips van Wamiz!
Abonneer je op de nieuwsbrief

Ontzettend dankbaar

In een opgeluchte verklaring vertelde Saskia Noort: "Ik kan niet beschrijven hoe verschrikkelijk het was om mijn lieve Lola kwijt te zijn. Ze is een belangrijk lid van mijn gezin, en haar veiligheid en welzijn zijn ontzettend belangrijk voor me. Ik ben ontzettend dankbaar voor de steun van de strandganger die haar heeft gevonden en het asiel dat voor haar heeft gezorgd totdat we herenigd werden."

Het verhaal van Saskia Noort en Lola benadrukt het belang van verantwoordelijkheid bij het hebben van huisdieren, vooral tijdens uitstapjes naar drukke plaatsen zoals stranden. Een ongelukkige situatie kan snel veranderen in een triomfantelijke hereniging wanneer mensen bereid zijn om een helpende hand te bieden.

Lola's avontuur op het strand heeft gelukkig een gelukkig einde gekregen, en Saskia en haar trouwe viervoeter zijn nu weer samen om nieuwe herinneringen te maken.

Andere BNN'ers met hun hondjes:

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen