Aanbieding

hond in auto met bril op hoofd
© Annette Shaff - Shutterstock

Na onbetwist succes van Max Verstappen, neemt hondennaam Max de koppositie van Luna in Nederland over

Door Monique Smits

Online sinds

Met de populariteit van ons Nederlandse race idool Max Verstappen, wordt de naam Max op alle gebieden steeds populairder.

Niet alleen veel nieuwgeborenen krijgen deze naam toebedeeld, maar ook steeds meer honden en katten heten voortaan Max.

Max heeft de nummer 1 positie overgenomen in de top 10 van meest geliefde hondennamen. Hij heeft hiermee de naam Luna van troon gestoten. De namen Guus en Moos voor reutjes, en Bella en Pip voor teefjes, zijn door de razendsnelle Max in no time voorbij gescheurd.

Super Max!

Max staat dan ook garant voor een super F1 coureur, momenteel de leider in het Formule 1 klassement maar ook als kampioen van vorig jaar, en waarschijnlijk nog heel wat jaartjes die komen. Bewondering alom voor deze geweldige vent die kan racen als de beste en onverschrokken iedere bocht neemt.

Gezien deze lijst met goede eigenschappen is het toch zeker niet verwonderlijk dat we onze lieve honden- en katten maatjes dan ook graag naar Max vernoemen.

Onze Max

Mijn beste vriend heet Max, hij is vliegensvlug, een echte acrobaat, mooi om te zien en de liefste hond van de hele wereld, sorry Max de kat, jij bent ook geweldig hoor! We zeggen er niet bij dat onze Max aanzienlijk behaarder is, dat zijn tafelmanieren vaak te wensen overlaten, en dat hij soms wel wat heel erg openlijk zijn gevoelens toont.

Veel van onze beste dieren maatjes krijgen momenteel de naam Max en dit is niet verwonderlijk. Max Verstappen is niet voor niks “Super Max”, en onze harige Maxjes zijn ook gewoonweg super toch!

Dit is de huidige top 10 meest populaire hondennamen van 2023:

  1. Max

  2. Luna
  3. Pip
  4. Bella
  5. Bo
  6. Charlie
  7. Teddy
  8. Ollie
  9. Guus
  10. Bailey
Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen