Aanbieding

een huis in de nacht een huis in de nacht
zie afbeeldingsinformatie

Een onvergetelijke scène

© Shutterstock ((illustratiefoto)

Buren klagen over geluidsoverlast: de politie breekt de deur in en blijft sprakeloos achter (Video)

De redactie

Online sinds

Je wilt deze advertentie delen:

Toen ze de deur openden, had niemand verwacht zo'n tafereel te zien. Het is een moment dat niemand van ons zal vergeten.

De plaatselijke bevolking was woedend toen vier jaar geleden in een straat in Duitsland minutenlang dezelfde muziek op vol volume werd gedraaid.

Steeds weer hetzelfde liedje, uit volle borst.

Niemand antwoordt

Steeds meer geïrriteerd besloten de buren op de deur te bonzen van de persoon die normaal gesproken in deze flat woont. Maar niemand deed open en de muziek stond waarschijnlijk te hard om het gebonk op de deur te kunnen horen. 

De buren besloten de politie te bellen.

Na 20 minuten kwam de politie ter plaatse en besloot de flat binnen te gaan, uit angst dat er iets met de bewoner was gebeurd. Binnen waren alleen twee katten en een laptop die de bekende muziek in een lus afspeelde.

Een privé feest

Enkele minuten later kwam de huurder van de flat eindelijk aan en was verbaasd de politie thuis aan te treffen. Hij hield vol dat hij alles had uitgezet voordat hij zijn flat verliet, maar besefte al snel dat het zijn twee katten waren die ongetwijfeld op het toetsenbord van de computer waren gaan staan en onbedoeld de muziek hadden aangezet!

De huurder kreeg een waarschuwing voor het onopzettelijk storen van zijn buren.

Ander opmerkelijk nieuws: 

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen