Aanbieding

Paris Hilton

Rouw in het huishouden van Hilton.

© DFree / Shutterstock

Paris Hilton rouwt om het overlijden van een familielid

De redactie

Online sinds

Het was Paris Hilton zelf die het verlies aan haar fans aankondigde via haar Instagram-profiel Maandag ochtend.

Op maandag 22 mei ging de Instagram van Paris Hilton op zwart: De erfgename kondigde aan haar 23,7 miljoen volgers het overlijden aan van een van haar familieleden, Harajuku.

Na 23 jaar eindeloze liefde heeft de erfgename afscheid moeten nemen van haar kleine bruine Chihuahua, met wie ze talloze avonturen en kiekjes deelde op haar sociale profielen.

De bewegende post

Het was Paris zelf die het nieuws bracht in een post die bijna 500.000 reacties van troost en medeleven kreeg van meelevende fans:

"Ze was altijd aan mijn zijde bij alle wendingen die mijn leven kon nemen. Van glitter en glamour tot stille momenten achter de schermen, ze was er altijd, een kleine bal van liefde, die zelfs de donkerste dagen verlichtte".

Kijk hier naar foto's op de pagina van Paris:

Een leven samen

De 42-jarige ster heeft 23 jaar van haar leven gedeeld met haar Harajuku B*tch, maar hij is niet de enige Chihuahua die deel heeft uitgemaakt van Hilton's leven.

De rijke erfgename zou wel 10 honden tegelijk hebben gehad. Het is aan haar te danken dat we het vandaag hebben over 'purse dogs'. In de jaren negentig had de Amerikaanse schoonheid deze mode gelanceerd door de wereld te laten zien hoe ze haar Chihuahua in haar Hermes-handtassen droeg.

Ze maakte ook een afscheid video voor Harajuku B*tch:

De hele redactie van Wamiz condoleert Paris Hilton voor haar verlies.

Ander nieuws:

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen