Aanbieding

Silhouet van hond, kat en konijn

Als je goed kijkt zie je iets heel anders

© World for all - Twitter

Ze zien eruit als dieren, maar als je inzoomt, zie je de waarheid achter de foto

De redactie

Online sinds

De foto gaat viraal op sociale media omdat veel mensen in eerste instantie een hond, een kat en een konijn zien. Slechts weinigen zien het beeld erachter.

Een visuele uitdaging verovert opnieuw de sociale media. Ditmaal met een foto gemaakt door Amol Jadhav. Fotograaf Amol Jadhav en art director Pranav Bhide, beiden van McCann Worldwide Mumbai, hebben een verbluffende visuele campagne gecreëerd om het goede werk van de organisatie World For All Animal Care and Adoptions onder de aandacht te brengen.

De foto met een zwarte achtergrond toont het silhouet van verschillende dieren, een hond, een kat en een konijn, met de bedoeling mensen te laten raden welk levend wezen erop te zien is. Helaas staat er geen dier op de foto.

Zoom in!

Om erachter te komen wat er achter de foto zit, moeten mensen inzoomen om - volgens de bedenker van de visuele uitdaging - de schoonheid van de ''mensen'' te waarderen naarmate je dichterbij komt. Op elke foto werd een optische illusie gecreëerd met perfect geposeerde mensen die een slim lichtvlak vormden in de vorm van een hond, een kat en een konijn, allemaal dieren die beschikbaar zijn voor sponsoring en/of adoptie bij World For All.

Wat zie je? Zoals de maker van de foto's citeert, ligt de charme van de momentopname binnenin. Als je het beeld vergroot zie je:

In het silhouet van de hond: een gelukkig stel dat hun baby vasthoudt.
In het silhouet van de kat: een koppel dat in elkaars ogen kijkt. 
In het silhouet van het konijn: een stel dat elkaar glimlachend aankijkt.
Zag je de koppels op het eerste gezicht of moest je inzoomen om ze beter te kunnen bekijken?

Andere leuke puzzles:

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen