Aanbieding

Donkere kat kijkt in de camera
zie afbeeldingsinformatie

Deze kat heeft wat nodig is om een ESC-winnaar te worden!

© caolanmcaree / Twitter

Eurovisie Songfestival 2023: Dit is de winnaar van de harten!

De redactie

Online sinds

Je wilt deze advertentie delen:

Helaas had Nederland de finale niet gehaald dit jaar - bij het ESC van dit jaar, in Liverpool was het wederom een groot spectacel. De echte winnaar van de avond zat toch elders.

Nog steeds midden in de Eurovisie Song Festival-frustratie? Wij denken dat hoewel Nederland met Mia Nicolai & Dion Cooper ook dit jaar niet verder dan de halve finale kwamen, het Songfestival 2023 ook positieve kanten had, ook al waren die niet zichtbaar op het podium in Liverpool.

Terwijl de uiteindelijke winnares Loreen uit Zweden veel punten scoorde met haar nummer "Tattoo" en de runner-up Käärija uit Finland opriep tot een "Cha Cha Cha", was Twitter in rep en roer. En een absolute winnaar van de avond kwam al snel naar voren - een katje!

 

Schattige kat in ESC look

Käärija's wel heel bijzondere outfit met de piepgroene Hulk-mouwen deed het ESC-publiek de wenkbrauwen fronsen. Zoiets moet je kunnen dragen - en Twitter-gebruiker @Caolanmcaree had spontaan een verbluffend idee. 

Zonder verdere omhaal presenteerde hij zijn poesje aan het publiek in de originele groene Cha Cha Cha look. Een hoogst ongebruikelijke maar absoluut sensationele cosplay die bij veel gebruikers tranen van het lachen veroorzaakte. Voor velen is het lieve katje definitief de winnaar van de harten van deze ESC-avond.

Het stijlvolle katje neemt het hele gebeuren zichtbaar in haar op. En het toont eens te meer op indrukwekkende wijze aan: zelfs als het niet zo goed gaat, kunnen dieren de dag echt redden.

Ander nieuws:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen