Aanbieding

prinses charlotte met hond orla

Prinses Charlotte met haar hond Orla.

© Instagram @princeandprincessofwales / milliepilkingtonphotography

Prinses Charlotte bedankt het volk op een speciale manier voor hun goede wensen

Door Sanne Blank

Online sinds

Op 2 mei is prinses Charlotte acht jaar geworden. Kate en William wilden iedereen op een speciale manier bedanken voor hun goede wensen.

Prinses Charlotte is op 2 mei 8 jaar geworden. Als tweede kind van de prinsen van Wales, William en Kate, werd de kleine meid vereeuwigd door haar moeder in een vroege foto om haar verjaardag aan te kondigen.

Hoewel ze prachtig is in haar witte jurkje met blauwe bloemen, was dit niet de foto van het zusje van George en Louis, die alle volgelingen van het Koninklijk Huis in rep en roer bracht.

Speciale dank

Wat de kleine prinses nog meer geliefd maakte, was het kiekje dat later werd gepubliceerd door de officiële account van Kate en William om alle volgers te bedanken die Charlotte een gelukkige verjaardag hadden gewenst.

De foto, genomen door fotograaf Millie Pilkington, toont het mooie kleine meisje (wiens glimlach ons allemaal aan haar vader doet denken!) die Orla, de familiehond, een zwarte Cocker Spaniel, omhelst.

Orla, de koninklijke hond

Dit is niet de eerste keer dat Charlotte samen met Orla wordt geportretteerd: al op haar zevende verjaardag hadden haar ouders een foto van haar samen met haar viervoeter gepubliceerd.

Orla is een naam van Keltische oorsprong die 'gouden prinses' betekent, dus het is niet verwonderlijk dat ze vaak wordt afgebeeld met het mooie prinsesje!

De Cocker Spaniel is de tweede hond van William en Kate: de eerste, Wolf, ook een Cocker Spaniel, was in 2020 overleden, kort nadat Orla bij het gezin was gekomen.

Ontvang het laatste nieuws en tips van Wamiz!
Abonneer je op de nieuwsbrief

Kroning van Charles III

Morgen, op 6 mei 2023 wordt prins Charles III gekroond tot Koning Charles III, waarna prinses Chalotte door het leven zal gaan met haar nieuwe titel prinses Charlotte van Cornwall.

Ander Koninklijk nieuws:

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen