Aanbieding

Deze Aldi tas hangt aan het hek
zie afbeeldingsinformatie

Gruwelijke vondst

© Tierheim Schmalkalden / Facebook

Een ALDI tas hangt aan het hek, maar er zit alles behalve boodschappen in

Door Sanne Blank

Online sinds

Je wilt deze advertentie delen:

Ze krijgt meteen een slecht gevoel als ze de Aldi-tas aan het hek ziet hangen. En terecht. Want als ze erin kijkt, schrikt ze ervan.

Als de deurbel van het dierenasiel in Eichelbach, Duitsland op een dinsdagochtend in oktober 2019 vroeg rinkelt, voordat het officieel open is, is beheerster Christel S. geïrriteerd. Als ze kijkt, is er niemand. Maar de persoon heeft duidelijk iets voor haar achtergelaten: Een eenzame Aldi-tas hangt aan het hek. De dierenrechtenactiviste weet meteen dat dit niet goed kan zijn.

Alleen een klein luchtgaatje

Ze neemt de tas mee. Er blijkt een kartonnen doos in te zitten - helemaal doorweekt door de recente regen. Voorzichtig opent de shelter manager het deksel. Ze is ontzet als ze beseft wat hier zojuist in is gestopt. Twee kittens, ongeveer zes weken oud, kijken de vrouw verlegen aan.

Christel kan niet begrijpen hoe iemand zich zo van zijn dieren kan ontdoen. In de doos is slechts een klein luchtgaatje gemaakt, zodat de kittens niet zouden stikken. Zij stelt zich opnieuw de trieste vraag waarom men haar niet om hulp heeft gevraagd en in plaats daarvan er de voorkeur aan heeft gegeven de kleintjes in de steek te laten.

Kennelijk kennen de twee kittens mensen, ze zijn erg vertrouwend en laten zich graag aaien. En ze storten zich op het eten dat ze hen aanbiedt.

Kittenseizoen is begonnen

Het "kittenseizoen" is weer in de aankomst, helaas worden er elk jaar nog steeds veel (ongewenste) kittens geboren in het voorjaar. We roepen daarom alle kattenouders op hun katten te castreren om dit kitten overschot terug te brengen. Dit is natuurlijk niet alleen voor de poezenouders, ook als je een kater hebt die buiten komt, castreer hem om te voorkomen dat hij een (zwerf)kat bevrucht!

Ook jij kan helpen, adopteer een kat of poes!

Ander nieuws:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen