Aanbieding

Golden Retriever met een pluche hond in zijn bek
zie afbeeldingsinformatie

De twee zijn onafscheidelijk

© Instagram / barleyboy

Golden Retriever werd gecastreerd: plotseling grijpt hij een IKEA knuffeldier en... (Video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Je wilt deze advertentie delen:

Het verhaal van deze Golden Retriever en een knuffelbeest is zo schattig dat het glazuur van je tanden springt. 

Golden Retriever Barley gaat nergens heen zonder zijn beste vriend Fluffy. Toen hij in 2019 werd gecastreerd, was hij van slag, maar dankzij de knuffel herwint hij zijn wil om te leven en hij en zijn knuffel zijn beste vrienden voor altijd.

Zijn Alter Ego

De in Amsterdam wonende Golden Retriever Barley kan niet bepaald worden omschreven als een einzelgänger, want hij onderneemt niets zonder zijn geliefde IKEA knuffel. Zijn honden(h)ouders Zita Butler en Marc Wisselo brachten de knuffel mee na een bezoek aan de Zweedse meubelzaak, want de pluchen hond is net zo zacht, knuffelig en vriendelijk als de lieve reu. Geen wonder, want ook de knuffel moet een Golden voorstellen.

Barley was direct fan van zijn nieuwe vriend en sleept Fluffy sindsdien overal mee naartoe.

"Hij is geobsedeerd door zijn kleine mini-me,"

De reu zorgt dat de pluche hond altijd bij hem is. Of hij nu slaapt, gaat wandelen, spelen of tv kijkt. Daarom hebben de verzorgers een paar reserve Fluffy's op voorraad gehouden voor het geval nummer één ooit te versleten zou raken. Barley gaat immers niet eens op vakantie zonder zijn beste vriend.

Heerlijke video

Nadat de hond gecastreerd werd en een plastic kap moest dragen zodat hij niet aan zijn litteken zou likken zie je hoe verdrietig hij is. En er was niets dat hem kon troosten, of toch?

Butler en Wisselo wagen nog een laatste poging en geven de Golden de pluche hond, met daarbij een mini kraag gemaakt van een lampenkap. En zo zien ze er allebei hetzelfde uit. De reactie van Barley is zo schattig. Hij begint direct te zorgen voor zijn zieke vriend, een hele week lang. 

Dit zijn echt vrienden voor het leven geworden!  

Lees ook:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen