Aanbieding

vrouw met hond
zie afbeeldingsinformatie

Monique en een van haar schatten Bikkel

© moniquenoell - Instagram

Monique Westenberg in tranen nadat hond de hondenregenboog over is gegaan: de beelden zijn hartbrekend (video)

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Je wilt deze advertentie delen:

Mediapersoonlijkheid Monique Westenberg moet afscheid nemen van haar lieverd Bikkel. Ze zal de hond intens missen, liet Westenberg weten op Instagram. 

Jarenlang leefde Monique samen met hond Bikkel op een woonwagenkamp in Rotterdam. Het verlies haar dierbare komt daarom heel hard aan. Onderaan het artikel vind je een video van Monique in tranen om haar verlies.

Een echte dierenvriend

Dat Monique een echte dierenvriend is, is niet nieuw. We zien Monique regelmatig foto's plaatsen van haar honden, maar ook van dieren die te tegenkomt tijdens haar reizen of als ze erop uit is. Zo deelde ze in het verleden vele foto's van haar andere honden samen met haar zoontje Dré die ze heeft samen met haar partner André Hazes.

Run Free 

Op haar Instagrampagina staat Monique stil bij het verlies van haar allessie op viervoeten. ‘Jij was van ons allemaal! #Bikkel’, schrijft ze bij video van haar hond. ‘Run free, allerliefste vriendje’, vervolgt de mediapersoonlijkheid. ‘Vijftien jaar lang één bonk liefde! We gaan je zo vreselijk missen, lieve Bikkel. Mijn hart is gebroken. Ons lieve bikkeltje, de hond van de hele familie. Nu ben je weer fijn bij Doenie en Omie.’

Kijk hier naar video die ze heeft geplaatst van haar overleden hond:

Hier nog een post in memory van Bikkel:

Ander nieuws:

 

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen