Aanbieding

Hond met UPS bezorgster
zie afbeeldingsinformatie

De hond en UPS bezorgster hebben elkaar helemaal gevonden

© Inside Edition - Youtube

Hond krijgt een speciale plek als zijn verzorger overlijdt: de beelden zijn hartverwarmend (video)

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Je wilt deze advertentie delen:

Sommige mensen maken de wereld gewoon mooier. Dit verhaal over de Amerikaanse pakjesbezorger Katie en Pittbul Leo levert het hartverwarmende bewijs. 

Pakjesbezorger Katie trotseert weer en wind om de post op tijd bij de mensen in haar wijk af te leveren. Ze kan met iedereen goed opschieten, maar hond Leo veroverde een speciaal plekje in haar hart. 

Gelukssprongetje 

Altijd als Katie een pakje bij hun huis moest afleveren, maakte Leo's hart een klein gelukssprongetje. Uitgelaten rende hij naar buiten voor een knuffel en aai. En de liefde was wederzijds. Toen de verzorger van de hond op een dag overleed, aarzelde Katie geen moment. Zo kreeg Leo weer een warm en liefdevol thuis. Katie kreeg de volle steun van haar familie. Heel in het begin vroegen ze zich even bezorgd af of de pittbul wel met de andere honden zou kunnen opschieten, maar die twijfels waren al heel snel verdwenen. 

Voorbestemd 

Binnen een paar dagen hoorde Leo er helemaal bij. Zijn aanwezigheid voelde voor iedereen veilig en vertrouwd. Voor zijn nieuwe viervoetige broertjes en zusjes leek het alsof de pittbul er altijd al was. En zijn oude familie gunde het hun kameraad van harte.  Want ze wisten: sommige ontmoetingen zijn voorbestemd. 

Kijk hier naar de beelden:

Ander leuk nieuws:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen