Aanbieding

Verzorgers breken vakantie af na het zien van bewakingsvideo: de beelden zijn spectaculair (video)

camera filmt hond dog-wow

Deze hond is op een missie

© screenshot / youtube

Sensatie in zwart-wit: Zonder de film van de bewakingscamera zou niemand geloven wat de slimme Pyreneese berghond nachts in de dierenkliniek uitspookt.

De redactie

Online sinds

Op de bewakingsvideo van het Aquia-Garrisonville Animal Hospital in Stafford, Virginia, ziet alles er aanvankelijk rustig uit. Er heerst rust in de nacht. Tenminste tot het moment waarop de 10-jarige Pyreneese berghond General begint te bewegen. Wat er dan gebeurt is echt moeilijk te geloven!

Een schaduw verschijnt

Want uitbraakkoning "General" haalt alles uit de kast: vastberaden gebruikt hij zijn neus en snuit en manipuleert de deurklink totdat - bingo! de deur van de kooi opengaat en de grote reu naar buiten komt. Wat er daarna gebeurt, zou eigenlijk op de filmmuziek van "Mission: Impossible" gezet moeten worden, want de slimme viervoeter gaat meteen op weg naar de volgende deur en opent die zonder problemen.

Zo vindt Generaal 's nachts zijn weg door de dierenkliniek naar de hoofdingang. Zelfs deze deur is geen probleem voor de herder, die gewoon naar buiten wandelt en het laatst gezien wordt op de parkeerplaats.

Pas uren later wordt de ontsnapte hond weer opgepikt - in de tuin van een buurman van de dierenkliniek.

Zijn verzorgers moeten hun vakantie onderbreken

Als zijn verzorgers worden ingelicht, zijn ze aanvankelijk compleet verrast. Het gezin van acht is op bezoek bij familie in Virginia Beach en heeft daarom de hond voor die dagen onder de hoede van het dierenpension gesteld. Nooit eerder waren er zulke problemen geweest toen General in een pension werd geplaatst. Het is bekend dat General, die door de familie werd geadopteerd toen hij 5 jaar oud was, uitstekend is in het openen van deuren. Maar tot nu toe heeft hij deze "superkracht" nog nooit op deze manier gebruikt.

De eigenaren van de Pyreneese berghond onderbraken onmiddellijk hun vakantie om hem te op te vangen. Nu kan hij de rest van zijn tijd doorbrengen in Virginia Beach samen met zijn familie.

Kijk hier naar de spectaculaire video:

Ander leuk nieuws:

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen