Aanbieding

Man gelooft zijn ogen niet als hij de boodschap op het raam bij de dierenarts ziet (foto)

Dierenarts
cat-wow

Het is niet iets wat je alledaags tegenkomt.

© David Prahl - Shutterstock

Een man loopt langs het raam van een dierenkliniek. Als hij de boodschap op de deur ziet gelooft hij zijn ogen niet!

Door Sander Nelisse

Online sinds

Een simpele wandeling door je buurt kan vaak tot interessante ontdekkingen leiden.

En dat is wat er gebeurde met de Imgur-gebruiker Kneeapallingtanline, toen hij langs een dierenkliniek liep.

Een bijzonder bericht

De kliniek was die dag gesloten, maar er hing een vreemd bericht op het raam van het centrum:

'Dit is Dikke Fred. Het is een jongen, en is niet zwanger. Weegt 13 kilo. Ja, hij is op dieet. Nee, het werkt niet. Dikke Fred houdt van mensen. Je kunt binnen komen en hem aaien. Hij houdt van kleine kinderen en wordt graag over de rug geaaid. Dikke Fred is niet voor adoptie beschikbaar, maar we hebben kleinere modellen beschikbaar!"
Walking by a vet clinic when I saw this sign...

Een komische boodschap om de onbetwiste heerser van die kliniek voor te stellen. Fred is een knappe, dikke en grote kat die volgens het bericht alle voorbijgangers lijkt aan te trekken, zozeer zelfs dat de dierenarts zich genoodzaakt voelde om wat informatie over de kat op het raam te hangen. 

Een spookkat

Nieuwsgierig door de boodschap op het raam probeert de Imgur-gebruiker de kat te vinden. En daar lag hij, languit op de vloer om alle zonnestralen op te vangen die door het glas heen straalden. De man probeert een foto te maken van de kat, maar door de binnenvallende zon door het raam lijkt het wel een spookkat! 

Fat Fred© Imgur

Zijn post, gepost op internet, werd meer dan 100.000 keer bekeken. De kliniek was die dag gesloten en de man kon Fat Fred niet aaien, ook omdat hij op het punt stond op reis te gaan, maar hij beloofde hem direct na zijn vakantie op te zoeken! Wie weet hoeveel knuffels deze dikke kat zal krijgen!

Ondanks de humoristische beelden van deze kat willen we je er aan herinneren dat een kat met overgewicht gezondheidsrisico's loopt. Check, indien noodzakelijk, of je kat de juiste voeding krijgt met je dierenarts. 

Lees verder: 

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen