Aanbieding

rode kat op het gras

Wie had gedacht dat het zo zou zijn!

© rihaij - Pixabay

Man installeert camera in kattenmand: de volgende dag zien ze de bijzondere beelden

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een man met een groot hart staat klaar om alles te doen voor katten in de buurt, en om zijn dochter aan het lachen te maken. Zelf is hij geen echte kattenfan.

Enige tijd geleden zag Maria Cassano een zwerfkat door de tuin van haar vader op Long Island lopen met een kitten achter zich aan.

Maria vreesde dat zonder voldoende voeding de kat, die ze "Mama" noemde, niet sterk genoeg zou zijn om melk voor haar kitten te produceren. Haar vader was terughoudend om de zwerfkatten in de buurt te voeren, maar Maria overtuigde hem om een ​​uitzondering te maken.

Een huis voor katten

Uiteindelijk besloot een buurvrouw het kitten te adopteren, en Maria en haar vader gingen door met het voeren van de zwerfdieren in de buurt, inclusief mama. Maar al snel begon Maria zich zorgen te maken over de gezondheid van deze kittens die honger konden lijden, maar ook de kou vormt een probleem.

Geconfronteerd met de zorgen van zijn dochter, besloot de vader van Maria alles te kopen wat nodig was om zelf een huis voor zwerfkatten te bouwen met hoogwaardige materialen om warmte vast te houden en vooral om ze te beschermen tegen regen en slecht weer. Vervolgens bouwde hij het huisje in zijn tuin.

Een zorgzame vader

Een paar maanden later kreeg mama nog een kitten en om haar in goede gezondheid te houden, besloot Maria's vader een camera in het huisje te plaatsen.

Het was door elke dag naar de camerabeelden te kijken dat Maria's vader aangenaam verrast was toen hij schattige foto's van de moeder en haar kitten ontdekte. Foto's die zijn hart verwarmden, zoals je kunt zien op The Dodo.

Maria besloot toen de kitten te adopteren om haar een thuis te geven. Mama blijft ondertussen genieten van de tuin van haar vader en maakt regelmatig nieuwe vrienden. Ze is ook gesteriliseerd dus ze zal geen nestjes meer krijgen.

Dit vind je misschien ook leuk:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen