Aanbieding

Journalist Wojciech Bojanowski

Journalist Wojciech Bojanowski in actie

© w.bojanowski - Instagram

Zwerfhond verstoort de reportage van Oekraïnse journalist: hij verovert de harten van kijkers (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Wat deze dakloze hond deed tijdens de live verslaggeving van Wojciech Bojanowski is ontroerend en grappig tegelijkertijd.

We hebben al eerder geschreven over de oorlog in Oekraïne en hoe duizenden dieren daar ook onder lijden en vechten om te overleven. 

TVN-journalist Wojciech Bojanowski doet verslag van het verloop van de gevechten sinds het begin van de Russische agressie tegen Oekraïne. Over het algemeen zijn dit uiterst heftige en ontroerende beelden die de omvang van al het geweld onthullen. Helaas is het vrijwel nooit positief.

Zaterdagochtend werd de lijst met heftige videos op het Instagram-profiel van de journalist onderbroken door één verhaal dat alle volgers deed glimlachen. De "dogs of war" zijn in actie gekomen. 

Don't worry, be happy!

Een groep honden rende op journalisten af ​​die verslag deden van het verloop van het conflict in de regio Kiev. Een van hen nam de microfoon van de journalist over. Al het plezier van de honden werd opgenomen door een cameraman en de video die op Instagram werd geplaatst, werd begeleid door de muziek van Bobby McFerrin: "Don't worry, be happy."

Kijk hier naar de video:

Het valt in deze tijden niet mee om positief en vrolijk te blijven als je ziet wat de huidige situatie in Oekraïne is. Desondanks heeft iedereen af en toe iets nodig waardoor het kan glimlachen, al is het tijdelijk.

Bojanowski plaatste een foto met honden op Instagram en schreef: "Ik heb het gevoel dat het een goede dag gaat worden." En ondanks het feit dat spelen met honden slechts een klein sprankje vreugde is in de momenteel vrij sombere Oekraïense lucht, is de video met Oekraïense honden die de moed erin houden een genot om naar te kijken.

Kijk naar de foto:

Meer nieuws:

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen