Aanbieding

Getatoeëerde sphynxkat

Het moet niet gekker worden, een kat met een tatoeage 

© INQUIRER.net - Facebook

Kat getatoeëerd door bandleden in gevangenis wordt gered en zoekt een nieuw thuis

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een kat met een tattoo van een bende zat gedwongen tijd uit in een Mexicaanse gevangenis, en is nu op zoek naar een nieuw thuis.

De arme één jaar oude Sphynx-kat werd ontdekt in een gevangenis waar een bende criminelen hem had mishandeld.

Onrechtmatige gevangenisstraf

Op foto's is te zien dat de huid van de kat zonder vacht aan beide kanten bedekt is met tatoeages, inclusief de uitdrukking "Made in Mexico", vaak gebruikt door straatbendes.

De lokale politie vond de kat tijdens een drugsinval in de gevangenis. De kat was zwaar mishandeld door een wrede criminele bende die in de gevangenis zat.

Uit de gevangenis

De kat werd uit de gevangenis gehaald en onmiddellijk naar een dierenarts gebracht. Gelukkig, ondanks de beproeving die het had doorstaan, werd de kat in orde bevonden door de dierenarts. 

De kat, beschreven als zeer sociaal, is nu ter adoptie aangeboden en men hoopt dat hij een liefdevol huis zal vinden dat hem de liefde en zorg zal geven die hij verdient.

Sphynx-katten staan bekend om hun aanhankelijke en vriendelijke karakter, en dankzij hun loyale gezelschap worden ze vaak beschreven als meer hondachtig dan katachtig.

We hopen dat het niet al te lang duurt voordat de kat een nieuw gezin vindt en we wensen deze lieve kat all het beste in de wereld!

Ook interessant:

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen