Aanbieding

Robbie Williams en Felix de kat van Purina

Robbie Williams en zijn lieve katten

 

© Purina

"It's Great to Be a Cat", Robbie Williams schrijft swingend nummer voor legendarische Felix de kat (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Zanger Robbie Williams en Felix van Purina werken samen om het leven van katten te vieren. De internationale ster componeerde een groovy track "It's Great to be a Cat". De redactie van Wamiz heeft de primeur om je deze nieuwe hit te laten horen.

Het jaar 2023 belooft intens te worden voor Robbie Williams. De Britse artiest die zijn 25-jarige carrière viert, bundelt de krachten met Nestlé Purina door de nieuwe stem van de meest ondeugende kat van het moment, Felix, kracht bij te zetten. Voor deze gelegenheid componeerde de meest bekroonde zanger in de geschiedenis van de Brit Awards het nummer "It's Great to be a Cat".

Een bijzonder pakkend filmpje

In een korte film met een humoristische toon probeert de muzikant samen met Felix zijn nieuwe titel op te nemen maar de grappen van de kat maken zijn taak er niet gemakkelijker op maken. De zanger begrijpt al snel dat Felix de ware ster van het duo is.

In dit nieuwe, groovy nummer dat hij zelf componeerde, wilde de "Feel" -zanger "de speelse momenten van katten belichaamd door Felix en dieren die het beste leven leiden" vieren.

Bekijk hier het geweldige nummer: 

"It's great to be a cat"

Huisdieren zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van het leven van Robbie Williams. Het is niet ongebruikelijk dat de zanger foto's van zijn honden en katten deelt op zijn Instagram-account.

De zanger en zijn vrouw Ayda Field verwelkomden onlangs twee nieuwe katten in hun familie.

"Ik ben al mijn hele leven fan van katten, en heb in de loop der jaren veel kattenvrienden gehad en na hun fascinerende gedrag te hebben bestudeerd, kan ik vol vertrouwen zeggen: het is geweldig om een ​​kat te zijn", zegt Robbie Williams in een exlusief interview.

Bekijk hier het hele interview: 

Meer nieuws:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen