Aanbieding

Kleine witte kat

Anju de dag dat hij werd gevonden op straat

© @안쥬 CCTV - Youtube

Ongelooflijke transformatie van zwerfkitten: de zorg en liefde van een voorbijganger verandert zijn leven

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een voorbijganger vindt een klein wit katje op straat miauwend om hulp. Bekijk de geweldige transformatie die een beetje zorg en veel liefde kan brengen.

Het katertje was zo jong dat het nog bijna helemaal blind was. Het is waarschijnlijk tijdens het dragen uit de mond van zijn moeder gevallen en de kat is er om welke reden dan ook niet voor teruggekomen.

Op het nippertje gered

Het vuile en broodmagere katje was zo klein dat hij gemakkelijk over het hoofd had kunnen worden gezien. Gelukkig zagen goedhartige voorbijgangers hem en waren vastbesloten om te helpen. Als ze dat niet hadden gedaan, zou de kitten waarschijnlijk zijn overleden aan onderkoeling of zijn aangereden door een auto.

Maar opgenomen worden door een behulpzaam iemand was nog maar het begin van een uitdagende weg voor dit kitten. Omdat er geen moederpoes in de buurt was om voor hem te zorgen en omdat hij zo jong was, zagen de vooruitzichten er niet goed uit voor de kitten, die nu Anju heet.

Zijn verzorgers waren echter vastbesloten om hun uiterste best voor hem te doen, inclusief hem om de paar uur eten geven.

Mooie toekomst voor Anju

Al snel begon Anju aan te komen en sterker te worden, en zijn vacht werd dikker. Uiteindelijk kon Anju zelf eten en werd ze een zelfstandig klein katje.

De verzorgers van Anju legden de voortgang van de kitten vast in een hartverwarmende video waarin hij zijn ongelooflijke transformatie laat zien van een klein en hulpeloos kitten tot een sterke en opbloeiende kat! Is het niet verbazingwekkend wat liefde kan doen?

Kijk hier naar het hartverwarmende transformatie filmpje:

Bekijk ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen