Aanbieding

Kat met gestrekte voorpoten

Flash is een hele slimme kat

© The Dodo / Youtube

Kat wilt worden opgetild: zijn schattige trucje om dit voor elkaar te krijgen verbaast het internet (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een schattige kat genaamd Flash houdt van niets liever dan opgetild worden door zijn favoriete verzorger en heeft de schattigste manier gevonden om dit te vragen.

Iedereen die denkt dat katten geen aanhankelijke of juist afstandelijke dieren zijn, moet de schattige Flash ontmoeten, die barst van de liefde en genegenheid.

Flash, de kat

Lauren adopteerde Flash toen hij nog maar een kleine kitten was. Hij was de kleinste van het nest. Maar de energieke kat heeft zijn kleine formaat hem er nooit van weerhouden overal in te duiken, of hij nu achter de honden van het gezin aan zit, door het huis zoeft of allerlei kattenkwaad uithaalt.

Maar hoewel Lauren altijd heeft geweten hoe liefdevol en aanhankelijk Flash kan zijn, tilde hij zijn aanhankelijke kant naar een heel nieuw niveau. Hij begon haar te vragen hem op te tillen voor knuffels.

Ophaalservice

Op een dag ging Lauren hem ophalen en Flash stak zijn poten naar haar uit. Hoewel Lauren het ongelooflijk schattig vond, nam ze aan dat het gewoon een leuk toeval was. Maar Lauren had er niet verder naast kunnen zitten.

Elke keer dat ze hem daarna ging ophalen, deed hij hetzelfde, keer op keer, zijn voorpoten strekken om opgepakt te worden. Hij zal zelfs op zijn tenen gaan staan en in haar armen springen als Lauren een tijdje weg is geweest.

En als de liefhebbende kat eenmaal in haar armen ligt, zal hij zijn gezicht tegen het hare wrijven en tegen haar aan kruipen, vrolijk wegspinnend.

Bekijk deze schattige video van Flash:

Vind jouw kat het ook zo lekker om opgetild te worden?

Meer nieuws:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen