Aanbieding

Langs de kant van de weg staat een bewegende doos: een voorbijganger weet niet wat hij ziet

De kittens langs de weg. cat-sad

de doos zitten 7 kittens van verschillende kleuren.

© Alf Ribeiro / Shutterstock (Photo d’illustration)

Dit verhaal speelt zich af in Californië, Amerika. Daar ontdekten een man en zijn dochter op een dag de doos. 

 

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds

Ontspannen reedt de man met zijn dochter over de wegen van Californië. Totdat hij door het raam van zijn auto langs de weg een kartonnen doos zag staan.

Gefascineerd rijdt de man richting de doos. Al gauw beseft hij dat deze beweegt. De doos beweegt!  Er beweegt iets binnenin! Dus de Amerikaan stopt zijn auto en gaat snel naar de kartonnen doos.

Treurige ontdekking

In de doos zitten 7 kittens van verschillende kleuren. De diertjes zijn gespannen en helemaal doorweekt door de regen. Na een korte aarzeling brengt de man de kittens naar de dichtsbijzijnde dierenopvang, zodat de pluizenbolletjes de zorg krijgen die ze nodig hebben. 

 

Stray Alert - that is, if a box of kittens can be called lost. But on the off chance that someone just misplaced this...

Posted by Rohnert Park Animal Services on Saturday, January 7, 2023

Eenmaal in het asiel worden de kittens onderzocht en zijn ze gelukkig in goede gezondheid. Ze zijn ongeveer 3 maanden oud. 

De kittens zullen binnenkort ter adoptie worden aangeboden, maar er wordt momenteel gezocht of iemand informatie heeft over de kittens en naar de persoon die verantwoordelijk is voor deze dumping die heel slecht had kunnen aflopen voor de kittens... 

Meer nieuws: 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen