Aanbieding

Glazen deur naar de tuin

Prachtig glas in lood, maar kwetsbaar...

© Facebook @Gerald Ferreira

Sint-bernardshond ziet glazen deur niet: de video laat iedereen sprakeloos achter (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het prachtige glas-in-loodraam is zojuist geplaatst. Maar de vreugde van de verzorger verdwijnt in een oogwenk vanwege de onvoorzichtige sint-bernard.

Een gehele gevel met zicht op de tuin, opgebouwd uit glazen schuifdeuren op ooghoogte. Ronel Ferreira kan niet trotser zijn op haar gloednieuwe salon. Een waar wonder!

In dit prachtige huis in Zuid-Afrika, in Johannesburg, woont ook een Sint-Bernard die blijkbaar niet helemaal begrepen heeft hoe deze nieuwe installatie werkt.

Een grote fout

De gigantische viervoeter draaft zwijgend achter zijn verzorger aan en betreedt de nog kale nieuwe hal. Ronel scant de kamer aandachtig en verliest haar hond even uit het oog. Een onvergeeflijke fout...

Als de Sint-Bernard plotseling een hond buiten hoort blaffen, begint hij als een gek te rennen en botst tegen de glazen deur!

Het spiksplinternieuwe raam is duidelijk niet bestand tegen de klap, komt los van de stijl en valt in duizend stukjes uiteen op het gras in de tuin.

Sprakeloos

De Sint-Bernard blijft, alsof er niets is gebeurd, in de tuin staan ​​en verdwijnt dan toch snel uit zicht. Het is waarschijnlijk de verstandigste keuze gezien de schade die hij heeft aangericht!

Zijn arme verzorger blijft versteend, met haar ogen deels gericht op wat er over is van haar openslaande raam en deels op haar onhandige hond, met een hand voor haar mond.

Ze mist de woorden, of misschien kan ze niet zeggen wat ze eigenlijk zou willen uitschreeuwen op dit moment.

Bekijk hier de video van de onhandige actie:

Meer video's:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen