Aanbieding

Kleine Chihuahua
© YouTube screenshot

Chihuahua wordt achterna gezeten door schildpad: de reactie van de hond is verbazingwekkend (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Het is niet voor niets dat deze video van een schilpad die een klein hondje volgt binnen no-time viraal ging. De beelden zijn ronduit hilarish!

Kleine honden zijn vaak niet de meest dappere, maar dat maken ze goed door te blaffen. Zo laten ze zien dat ondanks hun grootte toch hun mannetje staan. Helaas kon deze Chihuahua haar angst voor een schildpad niet overwinnen, en haar reactie is buitengewoon grappig.

Dat slangen angstaanjagend kunnen zijn snappen we, maar dat een hond schrik zou hebben voor een schildpad is ook voor ons een verrassing. Deze Chihuahua is daarop dus een uitzondering. Zodra ze de schildpad op haar af zag komen ging de Chihuahua er direct vandoor.

Een achtervolging in het tempo van een slak

De schildpad was om nog onbekende reden duidelijk geïnteresseerd in de hond, en hoewel een schildpad niet bijzonder snel is, kon deze schildpad de hond nog bijna inhalen ook.

De viervoeter verstopte zich eerst in het huis, maar kwam na een tijdje toch weer de tuin in. Dit was genoeg voor de schildpad om de achtervolging weer in te zetten. 

Beide dieren speelden een tijdje kat-en-muis, tot uiteindelijk de Chihuahua haar verzorger vroeg om haar in de armen te nemen. 

Kijk hier naar de beelden van de hond en het schildpad:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen