Aanbieding

Race tussen schildpad en Chihuahua gaat viraal op internet en dat is niet voor niets!

Kleine Chihuahua dog-wow

Wie is er sneller?

© YouTube screenshot

Het is niet voor niets dat deze video van een schilpad die een klein hondje volgt binnen no-time viraal ging. De beelden zijn ronduit hilarish!

Door Sander Nelisse

Online sinds

Kleine honden zijn vaak niet de meest dappere, maar dat maken ze goed door te blaffen. Zo laten ze zien dat ondanks hun grootte toch hun mannetje staan. Helaas kon deze Chihuahua haar angst voor een schildpad niet overwinnen, en haar reactie is buitengewoon grappig.

Dat slangen angstaanjagend kunnen zijn snappen we, maar dat een hond schrik zou hebben voor een schildpad is ook voor ons een verrassing. Deze Chihuahua is daarop dus een uitzondering. Zodra ze de schildpad op haar af zag komen ging de Chihuahua er direct vandoor.

Een achtervolging in het tempo van een slak

De schildpad was om nog onbekende reden duidelijk geïnteresseerd in de hond, en hoewel een schildpad niet bijzonder snel is, kon deze schildpad de hond nog bijna inhalen ook.

De viervoeter verstopte zich eerst in het huis, maar kwam na een tijdje toch weer de tuin in. Dit was genoeg voor de schildpad om de achtervolging weer in te zetten. 

Beide dieren speelde een tijdje kat-en-muis, tot uiteindelijk de Chihuahua moegerend haar verzorger vroeg om haar in de armen te nemen. 

1-0 voor de schildpad. Dat had echt niemand verwacht!
 
Shell for Leather: Chihuahua Frightened by Charging Tortoise

Tortoises are not known for their speedy charges, but Tuk the tortoise, a native of Chester, England, is spry enough to frighten a much larger chihuahua 🐢 📹Alison Eite

Posted by storyful on Saturday, November 14, 2020
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen