Aanbieding

Hond denkt dat hij een kat is en verovert het internet met hilarische video

Hond op aanrecht dog-happy

Deze hond heet bijzondere gewoontes

© Mako_thecatdog / Instagram

Een kat in het nauw maakt soms rare sprongen, maar die verbleken bij de vreemde sprongen die deze Pitbull maakt.

Door Sander Nelisse

Online sinds

We weten dat niet alleen katten soms wel eens rare sprongen maken, maar deze hond is wel de kers op de taart. We hebben het hier over een extreem springerige Pitbull genaamd Mako. 

Net als een kat

Katten staan bekend om hun springerige karakter, en zoeken het vaak hoog op. Honden daarentegen houden van spelen met touwen en ballen, en genieten af en toe van hun welverdiende rust op de bank of in de mand. 

Dat er ook uitzonderingen bestaan bewijst de Pitbull uit de volgende video. Mako, die samenwoont met zijn verzorgsters Bethany en Samantha en een paar katten beweegt zich net zo als een kat. 

Van de tafel naar de koelkast

Op de video zie je Mako die zich verdacht veel gedraagt als een kat. De video begint met Mako die op het aanrecht springt, maar daar blijft het niet bij. 
Vervolgens zie je hem op de eettafel springen, maar alsof dat nog niet bijzonder genoeg is zit hij even later bovenop de koelkast! We hopen voor de verzorgsters van deze flexibele viervoeter dat alle keukenkastjes goed aan de muur bevestigd zitten, want het gewicht van deze hond is net iets anders dan dat van een kat. 

De video is een regelrechte hit en al meer dan 900.000 keer bekeken. Daarnaast kun je Mako ook op Instagram volgen als Mako the catdog. 

Bekijk hier de geweldige video:

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen