Aanbieding

Duizenden harten smelten: broertjes houden elkaars pootjes vast in het asiel om elkaar te troosten

Twee puppybroers houden elkaars poot vast dog-cat-wow

Twee puppybroers houden elkaars poot vast

© Facebook Humane Society of Northwest Louisiana

Een prachtig moment dat werd gefilmd door de beveiligingscamera's van het asiel.

Door Sander Nelisse

Online sinds

Fritos en Ruffles zijn twee schattige puppy's die erg aan elkaar gehecht zijn. Ze hebben ook een hele leuke manier gevonden om te communiceren, door elkaars poten vast te houden.

Fritos en Ruffles hebben acht andere broers en zussen, maar deze twee houden er echt van om elkaars poot vast te houden wanneer de stemming omslaat.

Twee honden gebonden door liefde

"Ze knuffelen samen wanneer ze even rusten," vertelde Sarrah Walton, senior vrijwilliger bij de Humane Society of NWLA aan The Dodo. "Het was een schattig moment vastgelegd op camera."

Als ze elkaar niet troosten, spelen Fritos en Ruffles graag of doen ze gewoon niets. Één ding verandert nooit, ze zijn altijd bij elkaar.

Fritos en Ruffles zijn samen met hun broers en zussen in een opvangcentrum geplaatst en zoeken families voor het leven, zodat ze hun plek kunnen vinden en eindelijk voorgoed veilig zijn. En ook al worden ze tijdens deze adoptie waarschijnlijk gescheiden, de twee hondjes genieten van elk moment, en hun liefde doet alle vrijwilligers van het asiel goed.

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen