Aanbieding

Kat kijkt naar fles

Een heuze vondst voor deze kat!

© TikTok @baltazarlaurie

Kat ontdekt fles bruiswater: meer dan 2 miljoen kijkers krijgen er geen genoeg van (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Maar van waar de magie? Op TikTok onthulde een gebruiker een video van een Perzische kat die voor hilariteit zorgt onder volgers.

Katten voelen zich vaker zonder reden aangetrokken tot allerlei dagelijkse voorwerpen. Of het nu gaat om een kartonnen doos, een vaas of een plastic fles. Op TikTok legde Laurie Baltazar een hilarisch moment vast van Georges, haar anderhalf jaar oude Perzische kat.

Wat is er met de fles?

In deze video, die slechts een paar seconden duurt, staat de kat verbaasd te kijken naar de fles met bruisend water. De kat lijkt betoverd door de bubbels die naar de oppervlakte van de fles stijgen. 

Alles over het ras: de Perzische kat

In slechts 5 dagen bereikte de video meer dan 2,8 miljoen views. Veel internetgebruikers hebben niet geaarzeld om commentaar te geven op de reactie van Georges: "Wat is dit voor hekserij?", zegt iemand die zich de gedachten van de kat voorstelt. "Deze video is de schattigste die ik vandaag heb gezien", schreef een andere gebruiker.

Bekijk hier de video van de kat die helemaal betoverd is door het water:

@baltazarlaurie 🫧🫧🫧 #tiktokcat #georgi #catchat #chattiktok #chatnoiredits #tiktokchat #catsoftiktok #pourtoi #chaton #chatblanc ♬ Cleaning - Owen Wang
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen