Aanbieding

hond valt aanvaller aan

Er is een nieuwe held in de buurt.

© Twitter - @ToYviral

Een vrouw wordt op straat beroofd: zwerfhond kijkt niet toe en komt in actie (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Op straat is het een beetje veiliger geworden dankzij deze dappere viervoeter. Bekijk de geweldige video.

In verschillende steden moet je soms wat voorzichtig zijn als je over straat loopt, 's avonds of overdag. Dit verhaal zal echter je vertrouwen in de wereld een beetje herstellen en hoop geven dat er op zijn minst iemand is die je kan verdedigen tegen de slechteriken.

Straatroof loopt anders dan verwacht

Het verhaal ging viraal op social media waar een video werd gedeekd waarin we een vrouw op straat zien lopen met plastic zakken. Plots verschijnt er een man achter haar gekleed in een fluorescerend geel jasje met zijn capuchon op. De man in kwestie loopt snel en lijkt vastbesloten de vrouw te achterhalen, die maar net voor de man uit loopt. Verderop in de straat zit een zwarte hond, nietsvermoedend van wat er zich zodadelijk zal afspelen. Plots bespringt de man de vrouw en probeert hij een van de tassen die ze draagt ​​te pakken, maar hij had niet verwacht dat de kleine zwerfhond achter hem aan zou komen. De hond snelt toe en begint de man te bijten.

Geschrokken rent de man naar de overkant van de straat en de vrouw blijft met haar tassen op de grond achter, terwijl de hond terug loopt naar de vrouw. 

Het is niet bekend waar de video is opgenomen, maar fijn is het wel dat er honden zijn die zo waakzaam te werk gaan. 

Bekijk onderstaand de sensationele video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen