Aanbieding

paris hilton amazon prime

Op 4 oktober, Werelddierendag, plaatste Paris een wanhopige oproep aan haar 20 miljoen Instagramvolgers

© parishilton - Instagram

Hondenfluisteraars, detectives en $10,000 beloning: de zoektocht van Paris Hilton naar haar vermiste hondje

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Beroemdheid Paris Hilton heeft onthuld dat ze bereid is tot het uiterste te gaan om herenigd te worden met haar geliefde chihuahua, Diamond Baby.

De Chihuahua van Paris Hilton is al bijna een maand vermist. Sindsdien onderneemt Paris een zoektocht die het dagblad De Telegraaf omschrijft als de-mogelijk- “grootste hondenjacht uit de geschiedenis van Hollywood”. Ondertussen vrezen experts dat het miniatuur hondje verdween in de maag van een hongerige coyote.

Als een dochter

Op 4 oktober, Werelddierendag, plaatste Paris een wanhopige oproep aan haar 20 miljoen Instagramvolgers: “Please, please, please help mij mijn hond te vinden”. 

Haar geliefde Diamond Baby raakte half september spoorloos toen de wereldberoemde hotel-erfgename op weg was voor een fotoshoot. Ze is er kapot van, liet ze weten op Instagram: "Mijn hart is gebroken ... Ik ben in tranen, zo verdrietig en depressief ... Het voelt alsof er een deel van mij ontbreekt en niets meer hetzelfde is zonder haar. Diamond Baby is mijn alles, echt als een dochter voor mij. We waren onafscheidelijk, ze was mijn beste vriendin en stond altijd aan mijn zijde."

Hondenfluisteraar 

In haar wanhoop heeft de steenrijke Paris alle mogelijke “zoek-en-reddingsmogelijkheden” ingezet. Ze huurde een bedrijf in dat met warmtedrones op zoek ging naar de kleine Chihuahua. Zes paranormalen werden ingezet, net als een hondenfluisteraar en een dierenpsychiater. Een speciaal detectivebureau helpt ook. 

Alles over het ras: de Chihuahua

10.000 dollar voor gouden tip

Als je je afvraagt of dit nog niet genoeg is: Paris looft ook 10.000 dollar uit voor de veilige terugkeer van Diamond Baby of de gouden tip over haar verblijfplaats. Ze overwoog om de prijs te verhogen tot een “gek getal” schreef ze op Instagram, maar “mijn beveiligingsteam zei dat niet te doen omdat dat mijn andere honden en mezelf in gevaar zou brengen omdat ze een doelwit zouden kunnen worden voor een of andere zieke engerd die zou proberen hen te ontvoeren voor de beloning. Ik vind het triest dat we ons over zoiets zorgen moeten maken, maar helaas zijn er echt gestoorde mensen in deze wereld."

Huisdier mediums

Hoewel een bron die betrokken was bij de zoektocht tegen de Engelse pers zei dat diamond Baby vermoedelijk verdween in de maag van een coyote, lijkt opgeven voor Paris geen optie:

"Ik heb gesproken met 7 geloofwaardige huisdier mediums/communicators die allemaal zeggen dat ze leeft en dat iemand haar heeft. Dus dat geeft me hoop En op dit moment is hoop het enige dat doorkomt," zei ze. "Houd alstublieft een oogje in het zeil voor mijn kleine meisje & als u iemand kent die haar heeft, heb alstublieft een hart en neem contact met mij op en u zult de volledige beloning ontvangen. Dank u."

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen