Aanbieding

Lorette Schrijver en hond

Lorette doet haar verhaal bij Shownieuws

© Shownieuws / Facebook

Loretta Schrijver moet naam hond veranderen om gênante maar hilarische reden: "dit kan ik niet maken"

Door Faïrouz Ben Salah Journalist

Online sinds

Eh…oeps! Loretta Schrijver verandert naam hond om geen gênante situaties te creëren. “Nee, dit kan ik niet maken om andere mensen te laten zeggen”

Een blije Loretta Schrijver maakte onlangs mooi nieuws bekend: gezinsuitbreiding! Haar nieuwe huisgenootje op vier voeten heeft een prachtige zwart- bruine vacht en heet Zorra. Het kiezen van de naam was alleen wel even een dingetje.

Portugese opvang

Trouwe kijkers van Koffietijd kennen Zorra al. Loretta nam haar nieuwe hondje mee toen ze na zes maanden afwezigheid weer aanschoof bij de presentatietafel. Toen liet ze weten dat Zorra uit de Portugese opvang komt: “Na het overlijden van haar baasje wist haar familie niet zo goed wat ze met haar aan moesten en kwam ze op straat. Ze is toen gaan zwerven”.

Clara

Zorra heeft het zichtbaar erg naar haar zin bij Loretta. Het kiezen van haar naam was echter een heel gedoe. Ze heette eerst Clara, vertelde Loretta onlangs bij Shownieuws. “Dat hebben we ongeveer een week volgehouden. Dan wordt het Claartje. Klaar. Kom Claartje. Kom maar Claar!"

Nieuwe naam

“Kom klaar”, lacht Loretta. “Dat kan dus niet. Ik heb het Quinty helemaal onbevangen horen zeggen en toen dacht ik: nee, dit kan ik niet maken om dat andere mensen ook te laten zeggen”. Dus kreeg Loretta al snel spijt van haar spontane ingeving en gaat Clara voortaan als Zorra door het leven. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen