Aanbieding

twee geredde Pitbulls

Twee Pitbulls gered nadat ze als vechthonden waren gebruikt

© Instagram Mr. Todd

Twee misbruikte Pitbulls krijgen een tweede kans: bij thuiskomst gebeurt er iets schitterends

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Actrice Rebecca, besloot twee Pitbulls met een duister verleden een nieuwe kans te geven. Kort nadat ze met de honden thuis was gekomen, gebeurde er iets moois.

Een Pitbull genaamd Todd werd gered uit een hondengevecht. Gelukkig kon het dier ontsnappen uit dat netwerk waaruit de meeste honden niet kunnen ontsnappen. Maar het ging hier niet alleen om Todd.
Een andere hond, ook een Pitbull, wist haar verleden achter zich te laten. De hond, die reageert op de naam Sally, werd gebruikt als fokhond. Haar dagelijkse leven bestond uit het baren van het ene nest na het andere, een situatie die haar gezondheid langzaam ondermijnde.

Een nieuw leven voor beiden

Todd en Sally op het bed
Todd en Sally op het bed ©Instagram @mister_todd_

 

 

Todd en Sally genieten samen 
Todd en Sally genieten samen
©Instagram @mister_todd_

Love Leo Rescue was de organisatie die verantwoordelijk was voor het opvangen van Todd, die kort nadat hij in hun faciliteit was aangekomen werd geadopteerd door actrice Rebecca Corry. Dagen later kreeg Sally dezelfde kans als de Pitbull. Corry nam haar tijdelijk in huis totdat ze een geschikt huis voor haar had gevonden, maar ontdekte uiteindelijk dat de beste plek voor de hond haar huis was.

Todd en Sally konden het uitstekend met elkaar vinden en, volgens wat op het Instagram-account van de actrice werd gepubliceerd, pasten ze zich perfect aan hun nieuwe leven aan.

Sally's probleem

Toen Corry twee verschillende Pitbulls adopteerde, had ze nooit durven dromen dat de honden zo goed samen zouden gaan. Sally paste zich perfect aan het leven met Todd aan.
''Todd en Sally werden beste vrienden en nu zijn ze onafscheidelijk. Sally voelde zich niet op haar gemak bij de andere honden, maar nu wil ze geen moment van Todd gescheiden zijn'' verzekerde Corry

Beste vrienden 

Todd en Sally zijn onafscheidelijk geworden. 
Todd en Sally zijn onafscheidelijk geworden.
©Instagram @mister_todd_

Beide honden doen alles samen: eten, samen achterin de auto, spelen en natuurlijk een dutje doen (hun favoriete hobby).
Volgens de woorden van hun verzorger zie je ze vaak naast en op elkaar op de bank liggen. ''Letterlijk op elkaar'', bekende Corry en merkte op: ''Waar ze ook zijn en wat ze doen, ze zijn onafscheidelijk; Het is hun manier om elkaar te helpen, om zich veilig te voelen... Naast het feit dat ze het heerlijk vinden om samen tijd door te brengen''.

Sally en Todd hebben veel meegemaakt in hun leven en om volledig te genezen van hun trauma's zullen ze tijd, werk, aandacht en verschillende zorg nodig hebben. Gelukkig ontbreekt het deze honden aan niets aangezien Corry aan de voet van de Canyon woont.
Wij hopen dat er meer mensen rondlopen zoals Corry, die 2 honden heeft geadopteerd met een moeilijk verleden en vol trauma's maar zich er doorheen slaat en voor de honden weet te zorgen. Bewonderingswaardig!

Todd en Sally Pitbull slapen samen.
Todd en Sally Pitbull slapen samen.
 ©Instagram @mister_todd_

 

Lees verder:  Emotioneel afscheid van bijzondere politiehond: agent verbergt betraand gezicht in de vacht van zijn hond

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen