Purina logo
Gemaakt op : 18/08/2022

Max en Moritz

 • Max en Moritz
 • Max en Moritz
 • Max en Moritz

  Hoihoi Wij zijn Max en Moritz, twee broertjes en we zijn geboren in Mei van dit jaar.
  Wij zoeken samen een gouden mandje! 

  De eerste paar weken na onze geboorte, hebben we goed verstopt gezeten onder een grote stapel hout terwijl mama op strooptocht ging in een nabijgelegen restaurant om ons te kunnen blijven voorzien van eten. Gelukkig zijn we gevonden en samen met onze mama mochten we in een gastgezin van de Stichting gaan wonen.
  Toen kon onze socialisatie beginnen. Wat we de eerste paar weken hebben gemist wordt nu ruimschoots goedgemaakt in een groot gastgezin. 

  We houden nog niet echt van onverwachte bewegingen of te luidruchtige jonge kinderen maar daar kunnen we hoogstwaarschijnlijk nog wel aan wennen. Geef ons de tijd.
  We houden heel erg van samen spelen maar we worden ook graag vermaakt met speelgoed wat jullie voor ons bewegen.
  Na het spelen is het altijd goed uitrusten. Dat doen we samen, of met jullie. Het schept ook nog eens een leuke band en dan laten we ons ook graag aaien. 

  Komen jullie snel kennismaken? We zijn geënt, gechipt en gecastreerd dus als de wederzijdse klik er is, gaan we graag mee op weg naar nieuwe avonturen! 

  Stuur een mailtje naar [email protected] 
  Het adoptiebedrag is 250 euro.

  Stichting Zwerfkat Boxtel


  Boxtel

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving