Purina logo
Gemaakt op : 16/07/2022

Bartje

 • Bartje
 • Bartje
 • Bartje
 • Bartje

  Zeg je Bartje dan zeg je één en al liefde.

  Bartje heeft lang buiten gewoond maar toen hij zich niet zo lekker voelde is hij gevangen, goed opgeknapt en natuurlijk ook gecastreerd.

  Het is een grote mooie kat, zwaar maar zeker niet te dik.

  Hij is wel gek op lekkere hapjes hoor. Buiten muizen vangen hoeft voor hem niet meer. Door zijn wat ruwere verleden zijn de oortjes van Bartje wat gekarteld.

  Maar ze werken goed en hij doet niets liever dan naar je toe komen als je hem roept.

  Hij is wel klaar met het buiten leven en geniet op en top van het binnenleven.

  Bart vindt het dan ook heerlijk om bij je te liggen en geknuffeld te worden. Dan gaat hij heel hard spinnen. Hij heeft een speciaal spinnetje.

  Goed teken, want dan geniet hij volop.

  Bij Bartje hoef je niet te stoppen om hem te aaien.

  Een grotere goedzak kom je zelden tegen. Kiezen tussen spelen, eten en knuffelen, het is allemaal zo leuk!

  Maar meestal kiest hij toch voor knuffelen. Hij geeft je dan heel veel kopjes en pootjes. Kortom, Bartje is één en al liefde.

  Een rustig huisje met personeel dat voor hem klaarstaat zou hij heerlijk vinden. Een veilig balkon of tuin is ook een goed idee.

  Kinderen en honden vallen niet in de smaak bij Bartje.

  Bartje is wisselend omgegaan met andere katten. Eventueel een rustige oude kat zou kunnen.

  Bartje is een volwassen kat van minstens 6 jaar oud. Hij is verder helemaal gezond, gecastreerd, gechipt en geënt. Deze goede goedzak is helemaal klaar voor zijn gouden mandje.

  De adoptiekosten zijn €125.

  Staat dat mandje bij jou/jullie? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] om kennis te komen maken met deze lieverd.

  Stichting Zwerfkat Boxtel


  Boxtel

  Disclaimer: De informatie over de dieren die beschikbaar zijn voor adoptie op onze website wordt verstrekt door de asielen en dierenwelzijnsorganisaties die voor de betreffende dieren zorgen. Wamiz controleert de juistheid van de informatie niet. Alle informatie moet worden geverifieerd bij de betrokken partij. De gezondheidstoestand en het gedrag van de te adopteren dieren vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van het asiel dat hen ter adoptie voorstelt of van de persoon die hen adopteert. De gebruiker ontheft Wamiz van elke verantwoordelijkheid in verband met de adoptie van het dier dat op het website wordt aangeboden.

  Meer Katten in mijn omgeving